آمادگی آموزش‌وپرورش برای اسکان ۱۲ میلیون نفر روز در تعطیلات نوروز

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، گودرز کریمی فر گفت: آموزش‌وپرورش، در راستای اعتلای منزلت اجتماعی فرهنگیان و به‌منظور افزایش طیب خاطر معلمان شاغل و بازنشسته، طرح اسکان نوروزی فرهنگیان را با شعار (کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان) با حضور ۲۴ هزار عوامل اجرایی در تعداد ۷۰۵ پایگاه پذیرش در سراسر کشور، به‌صورت شبانه‌روز […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، گودرز کریمی فر گفت: آموزش‌وپرورش، در راستای اعتلای منزلت اجتماعی فرهنگیان و به‌منظور افزایش طیب خاطر معلمان شاغل و بازنشسته، طرح اسکان نوروزی فرهنگیان را با شعار (کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان) با حضور ۲۴ هزار عوامل اجرایی در تعداد ۷۰۵ پایگاه پذیرش در سراسر کشور، به‌صورت شبانه‌روز تا پایان تعطیلات نوروزی، به مسافران فرهنگی، خدمات رفاهی ارائه خواهد کرد.
وی افزود: آموزش‌وپرورش، در طرح اسکان نوروزی، آمادگی اسکان ۱۲ میلیون نفر روز را با تجهیز ۳۹۸ مرکز رفاهی (خانه معلم) با ظرفیت ۱۶ هزار و۸۰۰ تختخواب و۵۰ پردیس دانشگاهی با دارا بودن ۲۰۰۰ خوابگاه به انضمام ۳۰۰ اردوگاه مجهز در قالب ۳۰۰۰ سوئیت و همچنین اختصاص ۱۱ هزار مدرسه تجهیز شده در قالب ۱۰۵ هزار کلاس درس، برای فرهنگیان در ایام تعطیلات نوروزی، فراهم کرده است.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش افزود: سامانه رزرو اینترنتی برای کلیه فرهنگیان شاغل و بازنشسته به آدرس eskan.m edu.ir از تاریخ ۹ اسفندماه لغایت ۲۳ اسفند فعال خواهد بود و بعد از تاریخ مذکور، هرگونه پذیرش مسافرین فرهنگی، صرفاً به‌صورت حضوری، میسر است. ضمن اینکه کلیه مسافرین فرهنگی به همراه اعضا خانواده در کلیه ستادهای اسکان در ایام تعطیلات نوروزی، تحت پوشش بیمه حوادث قرار می‌گیرند.
کریمی فر، تصریح کرد: در اسکان نوروز ۱۳۹۹ توجه به موارد زیر با رویکرد برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، هماهنگی، کنترل و نظارت به‌طور جدی در سراسر کشور، پیش‌بینی و عملیاتی شده است.
۱ – رعایت اصول ایمنی و بهداشتی مدارس مجری طرح اسکان.
۲- توجه به بهسازی و زیباسازی پایگاه‌های پذیرش در راستای رعایت حقوق شهروندی و تکریم مهمانان نوروزی.
۳- آماده‌سازی سفره ۷ سین جهت جذابیت و ارتقا طیب خاطر مهمانان.
۴- اطلاع‌رسانی لازم با نصب برنوشته‌های اسکان در مبادی شهرها با رویکرد هدایت مسافرین به ستادهای اسکان.
۵- برپایی نمایشگاه‌های بومی و محلی در جوار پایگاه‌های اسکان به جهت آشنایی بافرهنگ و سنن محلی به‌منظور افزایش ماندگاری سفر و بهره‌مندی از دستاوردهای قومی و محلی استان‌ها.