اجرای ۱۸ پروژه توسط خیران و نوسازی مدارس در کاشمر

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سعید تاج محمدی صبح سه شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است، اظهار کرد: علی رغم کمبود فضای آموزشی هیچ پروژه‌ای در مهر امسال افتتاح نشده است. مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر عنوان کرد: تعدادی از پروژه‌های […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سعید تاج محمدی صبح سه شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است، اظهار کرد: علی رغم کمبود فضای آموزشی هیچ پروژه‌ای در مهر امسال افتتاح نشده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر عنوان کرد: تعدادی از پروژه‌های مدارس در دست اداره کل نوسازی و تعدادی نیز در دست خیران محترم مدرسه ساز است که در مهر سال آینده ۵ پروژه بزرگ به بهره برداری خواهد رسید و بخش مهمی از کمبود فضای آموزشی رفع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مدرسه خانی، نساجی و مدرسه مسکن مهر ۱۰۰۸ واحدی از مهم‌ترین پروژه‌ها هستند، گفت: با توجه به افزایش دانش آموزان مدارس دولتی در مهر امسال نیاز به ۵ مدرسه داشتیم که با مدیریت همکاران این مشکل حل شد و حتی یک مدرسه به مدارس تک شیفت اضافه و از کلاس‌های مختلط در روستاها نیز کاهش یافت.
تاج محمدی گفت: توسعه دو کلاسه فدافن، توسعه دو کلاسه فرگ، مدرسه بازسازی شده زنده جان، هنرستان تربیت بدنی در مجموعه ورزشی دانشگاه پیام نور به صورت استیجاری، بازسازی مدرسه بزرگسالان به صورت مستقل از طرح‌های توسعه‌ای امسال آموزش و پرورش بوده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر عنوان کرد: برای استخر دانش آموزی نیز امسال ۱۰ میلیارد تومان اعتبار گذاشته شده است که این پروژه جزو طرح‌های اولویت دار دولت است که امیدواریم تا سال آینده به بهره برداری برسد.
وی عنوان کرد: برای اولین سال بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر ایزوگام در مدارس مصرف شد که هیچ مدرسه‌ای مشکل ندارد و همچنین پنج مدرسه آسفالت و بتن ریزی انجام شده و با توجه به اینکه در ادوار گذشته ۸۰۰ تن قیر به شهرداری تحویل داده، پیگیر هستیم در قالب آسفالت این سهمیه را دریافت کنیم تا مدارس مورد نیاز آسفالت شود و همچنین در آستانه فصل سرما سیستم‌های گرمایشی مدارس به روز شده است.
در ۱۴ روستا کلاس مختلط داریم
تاج محمدی افزود: از ۶۰۰ کلاس دوره ابتدایی ۴۰ کلاس مختلط در ۱۴ روستا داریم که در روستاها نیاز به ساخت مدرسه است که امیدواریم خیرین در روستاها به صورت دسته جمعه این گونه پروژه‌ها را به دست بگیرند تا با سرعت بیشتر ساخت مدارس محقق شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر با اشاره به اینکه مهر امسال با توجه به استخدامی‌های آموزش و پرورش چالش کمبود دبیران کمتر بود و با توجه به استخدامی‌ها و عدم تعیین زمان شروع به کار آنها نمی‌توانستیم از دبیران بازنشسته دعوت به همکاری کنیم، گفت: در مقطع ابتدایی ۸۵ نفر و در متوسطه ۶۷ نفر جذب شدند و همه این عزیزان از طریق آزمون و طی مراحل گزینش استخدام شدند و شهرستان در این استخدامی‌ها هیچ دخالتی نداشته است و امسال ورودی‌های انتقالی از شهرستان‌های دیگر به شهرستان بیشتر بوده است.
وی از اجرای طرح عدالت آموزشی ۱۲، برای دومین سال در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: دبیران با تجربه در مدارس خاص و عادی به تدریس خواهند پرداخت که در سال گذشته ۳۰ درصد و امسال ۸۰ درصد این امر تحقق یافته و سال دیگر کامل خواهد شد.
تاج محمدی همچنین از افزایش هزار دانش آموز به تعداد دانش آموزان شهرستان در مهر امسال خبر داد و گفت: ۶۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و ۴۰۰ دانش آموز در مقطع متوسطه هستند که با رصدی که داشتیم از شهرهای دیگر با توجه به افزایش کیفیت تحصیلی در مدارس کاشمر این دانش آموزان اضافه شدند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر عنوان کرد: توزیع شیر مدارس پس از ۹ سال در مدارس ابتدایی امسال شروع می‌شود که این طرح مخصوص مدارس دولتی است.
کسب ۷ عنوان برتر کشوری دانش آموزان کاشمری در جشنواره خوارزمی
وی اظهار کرد: در جشنواره دانش آموزی خوارزمی ۷ نفر از دانش آموزان شهرستان در قالب ۵ تیم به مرحله کشوری راه یافتند و ۷ نفر رتبه ملی کسب کردند.
تاج محمدی افزود: در نتایج کنکور امسال با رصدی که صورت گرفت بیشترین رتبه‌های برتر از مدارس عادی دولتی بودند که در رشته‌های پزشکی، فرهنگیان، مهندسی در دانشگاه‌های معتبر کشور قبول شده بودند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر عنوان کرد: علی رغم برنامه‌های فرهنگی مختلفی که در حوزه پرورشی در حال انجام است و این حوزه گستردگی زیادی دارد ولی با چالش آسیب‌های اجتماعی مواجه هستیم که با کمبود مشاور در کشور و شهرستان مشاور مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۷ مشاور آقا و ۱۹ مشاور خانم برای ۲۰۰ مدرسه شهرستان کار مشاوره‌ای انجام می‌دهند گفت: از همکارانی که تخصص کارشناسی ارشد مشاوره دارند و از گذشته دروس دیگری را تدریس می‌کنند برای این امر استفاده می‌کنیم.
تاج محمدی گفت: امیدواریم ارگان‌ها و سازمان‌های دیگر که در بحث آسیب‌های اجتماعی باید اقداماتی انجام دهند به وظایف خود به خوبی عمل کنند چون که دانش آموز بین ۴ تا ۶ ساعت در مدرسه است و بیشتر زمان خود را در خانواده و جامعه می‌گذراند گرچه ما تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم وظایف خود را انجام دهیم ولی نیاز به تلاش بیشتر برای رفع معضلات اجتماعی بیشتر دیده می‌شود.