برنامه راهبردی برای افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار ایرانی

به گزارش سردبیر پرس به نقل از سازمان شیلات ایران، عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه، افزایش مصرف سرانه آبزیان در سبد خانوار باید از ۸ به ۱۱ گرم برسد و مقدار سرانه نیز باید از ۱۳.۸ به ۲۰ کیلوگرم افزایش یابد. […]

به گزارش سردبیر پرس به نقل از سازمان شیلات ایران، عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه، افزایش مصرف سرانه آبزیان در سبد خانوار باید از ۸ به ۱۱ گرم برسد و مقدار سرانه نیز باید از ۱۳.۸ به ۲۰ کیلوگرم افزایش یابد.
وی افزود: برای رسیدن به عدد ۶۴۰ هزار تن تولید در برنامه تحولی لازم است که بازارسازی انجام شود که این امر به راهبردهای مختلف نیاز دارد.
وی ادامه داد: ۶ برنامه راهبردی برای افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار تدوین شده است که در بخش ترویج فرهنگ آبزی‌مصرفی، رسانه‌های جمعی و ملی به عنوان بازوان اصلی می‌توانند در این زمینه یاریگر شیلات باشند.
مختاری با اشاره به انواع قالب‌های برنامه‌سازی تاکید کرد: ساخت برنامه‌های گفتگومحور، خلق شخصیت‌های کارتونی همراه با معرفی تولیدات دانش‌بنیان جدید شیلاتی و غذاهای سریع سلامت در حوزه آبزیان به همکاری‌های بلندمدت نیاز دارد.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: افزایش رویدادهای ملی چون نمایشگاه‌ها، فستیوال‌های شاد که در دنیا سابقه‌ای بیش از ۵ دهه دارد، همکاری‌های رسانه‌ای چون شبکه سلامت را می‌طلبد.