به میوه‌ای پرخاصیت…

به میوه‌ ای مفید با خواصی فراوان است، این میوه علاوه بر داشتن طعم و عطری منحصر بفرد، سرشار از ویتامین است. به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: حدود ۸۴٪ از میوه به را آب و ۱۴٪ آن را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند. محمد سعید غلامی افزود: […]

به میوه‌ ای مفید با خواصی فراوان است، این میوه علاوه بر داشتن طعم و عطری منحصر بفرد، سرشار از ویتامین است. به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: حدود ۸۴٪ از میوه به را آب و ۱۴٪ آن را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند.
محمد سعید غلامی افزود: به سرشار از ویتامین‌های  A، B و C و املاحی نظیر  پتاسیم، فسفر، منیزیم و مس است.
وی گفت:  فیبر  موجود در این میوه به تنظیم عملکرد دستگاه  گوارش و بهبود سیستم قلب و عروق کمکی شایان می‌کند.
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود:  پتاسیم موجود در  این میوه برای افراد مبتلا به پرفشاری خون مناسب است.
غلامی گفت: به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان‌های مناسب، این میوه نقش ضد سرطانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: این میوه به دلیل وجود ترکیبات قابض، در رفع اسهال موثر است.
غلامی گفت: این  میوه به دلیل خاصیت سیرکنندگی می‌تواند به افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند کمک کند.
وی گفت:  این میوه در بهبود علائم آلرژی و التهاب روده نیز موثر است.
دمنوش به آرامبخش بوده و از دانه‌های آن برای کاهش علائم گلودرد و سرفه استفاده می‌شود.
تحقیقات نشان می‌دهد که شربت به برای بهبود حالت تهوع در دوران بارداری، رفع زخم‌های دستگاه گوارش مفید است و علائم ریفلاکس معده را کاهش می‌دهد.

منبع : سردبیر پرس