تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری از سقط جنین در هرمزگان/ با متخلفین برخورد می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری از سقط جنین با هدف پیگیری و برخورد با متخلفین در صورت انجام سقط غیرقانونی در حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر داد.   به گزارش خبرآنلاین، «دکتر غلامعلی جاودان»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز گفت: با توجه به اهمیت طب […]

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری از سقط جنین با هدف پیگیری و برخورد با متخلفین در صورت انجام سقط غیرقانونی در حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر داد.
 
به گزارش خبرآنلاین، «دکتر غلامعلی جاودان»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز گفت: با توجه به اهمیت طب ایرانی اسلامی در درمان ناباروری، ویزیت پزشک متخصص طب ایرانی اسلامی در شهرستان‌های میناب و بندرعباس انجام می‌شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص درمان زوجین نابارور اضافه کرد: کلینیک سطح یک ناباروری در تمامی بیمارستان‌های دولتی استان به منظور ویزیت و انجام اقدامات تشخیصی درمانی اولیه زوجین نابارور راه‌اندازی شده است.
 
وی ادامه داد: مرکز تخصصی سطح دو ناباروری در بیمارستان حضرت ابوالفضل میناب و بیمارستان شهدا بندرلنگه تجهیز و راه‌اندازی شده است که ویزیت تخصصی توسط متخصص زنان، اورولوژیست و خدمت تخصصی IUI انجام می‌شود.
 
دکتر جاودان اضافه کرد: مرکز ناباروری سطح سه دانشگاه واقع در بندرعباس تجهیز و بهینه‌سازی شده است و خدمات تخصصی ویزیت فوق تخصص، جنین شناس، IUI، ‌IVF، عمل جراحی تخصصی و … ارائه می‌شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه هزینه‌های مالی در حدود ۹۰ درصد هزینه ها تحت پوشش بیمه است، بیان کرد: مرکز درمان ناباروری سطح سه دانشگاه طرف قرارداد بیمه‌های پایه است.
 
جاودان ادامه داد: با اقدامات مراقبتی انجام شده برای مادران باردار در استان شاهد کاهش مرگ و میر مادران باردار به دلیل عوارض زایمانی هستیم و در حال حاضر این شاخص مرگ و میر مادران باردار بدلیل عوارض زایمانی در استان از ۶۱ در ۱۰۰ هزار تولد در سال ۱۴۰۰ به ۲۳ درصد هزار تولد در سال ۱۴۰۱ کاهش یافته است.