در حد امکان، نذورات به صورت مواد اولیه و خام توزیع شود .

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص توزیع و تهیه نذری ماه محرم توصیه کرد: در حد امکان، نذورات به صورت مواد اولیه و خام توزیع شود . به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه، دکتر مجرب گفت: در صورت توزیع نذورات شامل غذای پخته یا نوشیدنی داغ، از تقسیم و بسته بندی […]

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص توزیع و تهیه نذری ماه محرم توصیه کرد: در حد امکان، نذورات به صورت مواد اولیه و خام توزیع شود . به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه، دکتر مجرب گفت: در صورت توزیع نذورات شامل غذای پخته یا نوشیدنی داغ، از تقسیم و بسته بندی آن در دمای بالا (به صورت داغ) در ظروف یکبار مصرف پلی اتیلنی (با علامت HDPE, PE که با شماره ۱ و ۲ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند و ظروف پلی استایرن (با علامت PS که با شماره ۶ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند) خود داری شود.وی افزود: ظروف پلیمری بخصوص ظروف فومی، عایق هستند بنابراین غذای باقی مانده را نباید با این ظروف در یخچال نگهداری کرد.معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای بسته بندی و پخش غذای نذری توصیه می‌شود ترجیحا از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و در درجه دوم از ظروف پلی پروپیلن (با علامت PP که با شماره ۵ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند) استفاده شود.مجرب اضافه کرد: در صورت توزیع چای، شیر و … به صورت داغ از لیوان‌های کاغذی یا گیاهی و در درجه دوم از لیوان‌های پلی پروپیلن (با شماره ۵ حک شده در ته ظرف) استفاده شود.وی توصیه کرد: از خرید ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز‌های بهداشتی واز گرم کردن غذا داخل ظروف یکبار مصرف پلیمری بوسیله مایکروفر خودداری شود.

منبع : سردبیر پرس