واکنش دانشگاه تهران به کاهش کیفیت غذای دانشجویی

سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان خوابگاهی نسبت به پایین آمدن کیفیت غذا، حذف برخی اقلام از صبحانه و همچنین کاهش حجم غذا اظهار داشت: دانشجویان بعضا درست می گویند؛ به جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مجبور هستیم غذا را به صورت بسته بندی از یکی دو […]

سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان خوابگاهی نسبت به پایین آمدن کیفیت غذا، حذف برخی اقلام از صبحانه و همچنین کاهش حجم غذا اظهار داشت: دانشجویان بعضا درست می گویند؛ به جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مجبور هستیم غذا را به صورت بسته بندی از یکی دو ساعت قبل آماده و به دانشجویان تحویل دهیم و به همین خاطر در این شرایط تا اندازه ای از کیفیت غذا کاسته می شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: ما از شورای صنفی خواسته ایم تا یک نماینده را مشخص کند تا ضمن حضور در آشپزخانه هنگام طبخ، تهیه و توزیع غذا، از نزدیک شاهد این روند باشد و اگر در مواردی اعتراضی وجود دارد به ما منعکس کند.
وی ادامه داد: همچنین هفته ای یکبار جلسه شورای مدیران در کوی برگزار می شود و مدیران را موظف کرده ام که از غذای سلف سرویس استفاده کنند؛ خود من هم از این همین غذا استفاده کردم؛ اینکه می گویند غذا خیلی بد است واقعا اینطور نیست اما اینکه مزه غذا نسبت به قبل تفاوت پیدا کرده است را قبول دارم.
حببیا خاطرنشان کرد: از سوی دیگر به دلیل گران شدن قیمت برخی مواد اولیه ما مجبور شده ایم برخی اقلام را جابجا کنیم و از مواد اولیه ارزان تر در بازار استفاده کنیم؛ به طور مثال به دلیل افزایش قیمت برنج ایرانی، از برنج پاکستانی استفاده می کنیم که خب ما می دانیم طعم برنج ایرانی بهتر است اما فعلا چاره ای نداریم.
وی با اشاره به اینکه نه تنها دانشگاه تهران بلکه سایر دانشگاه ها درباره بودجه تغذیه و گران شدن مواد اولیه با وزارت علوم نامه نگاری کرده اند، گفت: با بودجه های موجود چاره ای نداریم و اکثر دانشگاه ها از همین برنج استفاده می کنند. اگر دانشجویان اعتراضی دارند به حق است، ما نامه نگاری های لازم را در این خصوص انجام داده ایم و خواهش هم کردیم بودجه مورد نیاز اختصاص یابد ولی همچنان منتظر هستیم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره هزینه تمام شده غذای دانشجویی برای دانشگاه و همینطور برای دانشجویان گفت: هزینه تمام شده غذا به طور میانگین برای دانشگاه ۳۴ هزار تومان است این در حالی است که ما از دانشجویان بابت هر ناهار و هر شام در مدل کم هزینه ۲ هزار و ۱۰۰ تومان، مدل متوسط هزینه ۳ هزار تومان و مدل پرهزینه ۳ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت می کنیم و مابقی را دانشگاه پرداخت می دهد.
حبیبا افزود: به این ترتیب باید در نظر گرفت که اگر بخواهیم از برنج ایرانی استفاده کنیم، هزینه تمام شده هر پرس غذا برای دانشگاه حدود ۴۰ یا ۴۵ هزار تومان می شود.