پخت زولبیا و بامیه «ماه رمضان» – شیراز
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همهساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابلتوجهی پیدا میکند. زولبیا و بامیه در شهرهای مختلف کشورمان از جمله شیراز طرفداران بسیاری دارد و کارگاههای […]
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همهساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابلتوجهی پیدا میکند.
زولبیا و بامیه در شهرهای مختلف کشورمان از جمله شیراز طرفداران بسیاری دارد و کارگاههای شیرینی پزی در ماه رمضان، بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص میدهند.
۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۶
منبع : ایسنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰