تدوین برنامه ۵ ساله امنیت غذایی با اولویت ۴ محور اساسی

به گزارش بازار، آرام بستان، افزود: امنیت غذایی مفهومی پویا، وابسته به شرایط اقلیمی، اقتصادی و اجتماعی کشور است و می‌بایست همواره مورد بررس و تحلیل قرار گیرد. تدوین برنامه پنج ساله امنیت غذایی با اولویت ۴ محور اساسیوی با اعلام اینکه باید در این راستا، سیاست گذاری‌ها و راهکارها در کشور با توجه به […]

به گزارش بازار، آرام بستان، افزود: امنیت غذایی مفهومی پویا، وابسته به شرایط اقلیمی، اقتصادی و اجتماعی کشور است و می‌بایست همواره مورد بررس و تحلیل قرار گیرد.
تدوین برنامه پنج ساله امنیت غذایی با اولویت ۴ محور اساسیوی با اعلام اینکه باید در این راستا، سیاست گذاری‌ها و راهکارها در کشور با توجه به شرایط به روز رسانی و یکپارچه شود، گفت: در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۳۹۱-۱۴۰۱) بیش از ۵۰ طرح در زمینه امنیت غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به انجام رسیده که منجر به تاسیس تعدادی شرکت دانش بنیان، معرفی محصولات جدید و کاهش ضایعات در واحدهای تولیدی فعال، ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی و غذایی، شناسایی و کاربرد منابع بومی … شده است.
به گفته آرام، تدوین برنامه ۵ ساله با محوریت امنیت غذایی در حوزه‌های توسعه پایدار مواد اولیه، توسعه غذای سالم و دستیابی به امنیت تغذیه ای، طراحی و فرمولاسیون جیره‌های غذایی خاص و کاهش ضایعات و تولید مواد با ارزش افزوده از آن، از برنامه‌های در حال انجام و آینده موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به شمار می‌رود.