ثبت ۵۳۰ هزار ازدواج در سال ۹۸/تهیه جهیزیه توسط خیرین ازدواج

به گزارش سردبیر پرس، اعظم کریمی، روز سه شنبه در نشست خبری آنلاین و مجازی هفته ازدواج، افزود: محور اصلی برنامه‌های هفته ازدواج امسال استفاده از ظرفیت خیرین ازدواج با راه اندازی پویش (ازدواج جوانان با همراهی خیرین) است و به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور هیچ برنامه‌ای به شکل حضوری و همایش برگزار […]

به گزارش سردبیر پرس، اعظم کریمی، روز سه شنبه در نشست خبری آنلاین و مجازی هفته ازدواج، افزود: محور اصلی برنامه‌های هفته ازدواج امسال استفاده از ظرفیت خیرین ازدواج با راه اندازی پویش (ازدواج جوانان با همراهی خیرین) است و به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور هیچ برنامه‌ای به شکل حضوری و همایش برگزار نخواهد شد و تاکید داریم استان‌های ما از برگزاری برنامه‌های نمادین و بدون خروجی دوری کنند.
وی در خصوص فعالیت مجامع ملی خیرین ازدواج، گفت: از سال گذشته با راه اندازی مجامع خیرین ازدواج در کشور تلاش کردیم از مشارکت‌های مردمی و خیرین در امر ازدواج استفاده کنیم و آنها را به سمت این عمل خداپسندانه سوق دهیم که خوشبختانه با همکاری وزارت کشور قرار است مجمع ملی ازدواج جوانان ثبت شود تا کمک‌ها به موقع جمع آوری و به دست جوانان نیازمند برسد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با اشاره به تهیه جهیزیه توسط مجامع خیرین ازدواج استان‌ها، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های مجمع ملی خیرین ازدواج، تهیه جهیزیه است که ما تاکید فراوان بر خرید کالای ایرانی داریم. این اقلام توسط مجامع استانی خیرین بر اساس پایش ها تهیه و از طریق نهادهای حمایتی بین زوجین نیازمند تقسیم می‌شود.
وی در خصوص ارائه مشاوره به جوانان در فضای مجازی، گفت: یکی دیگر از اقدامات ما در هفته ازدواج، آسیب شناسی به صورت میدانی است که قرار است روانشناسان و جامعه شناسان با حضور در برنامه‌های مختلف صدا و سیما این مسائل را آسیب شناسی و همچنین کلاس‌های آموزشی در فضای مجازی برگزار کنند.
کریمی به جشنواره ازدواج اقوام ایرانی اشاره کرد و افزود: این جشنواره هم امسال به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد و هدف آن احیا و معرفی آیین‌های ساده ازدواج اقوام است که رو به فراموشی است.
وی تصریح کرد: فراخوانی در حوزه ساخت فیلم کوتاه با موضوع ازدواج منتشر کردیم که قرار است در بستر فضای مجازی منتشر شود و آثار منتخب معرفی شوند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی با اشاره به راه اندازی کمپین مشاوره رایگان در هفته ازدواج، گفت: در پی اجرایی شدن کمپین مشاوره رایگان قرار است بیش از ۳۵۰ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده زیر نظر وزارت ورزش و جوانان، به مشاوره رایگان زوجینی که در ۵ سال اول زندگی خود هستند بپردازند. افراد با مراجعه به سایت وزارت ورزش و جوانان می‌توانند نام، آدرس و شماره تماس مراکز را به تفکیک استان‌ها مشاهده کنند.
وی با اشاره به آمار طلاق و ازدواج در سال گذشته، افزود: طبق آماری که ثبت احوال در اختیار ما قرار داده است، سال گذشته ۵۳۰ هزار و ۲۲۵ مورد ازدواج و ۱۷۴ هزار و ۸۳۱ مورد طلاق در کشور رخ داده است که باید توجه داشت طلاق‌ها لزوماً مربوط به ازدواج‌های سال گذشته نبوده است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در پایان به نامگذاری روزهای هفته ازدواج پرداخت و گفت: اول تا هفتم مرداد به عنوان هفته ازدواج نامگذاری شده است که روزهای آن عبارتند از: اول مرداد روز جوانان، ترویج و تسهیل ازدواج موفق و آسان و مشارکت خیرین، ۲ مرداد روز جوانان، تشکیل خانواده متعالی بر اساس سنت الهی، ۳ مرداد روز جوانان، ازدواج و تقویت و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی، ۴ مرداد روز جوانان، فرهنگ سازی مشاوره ازدواج و انتخاب آگاهانه، ۵ مرداد روز جوانان، ترویج ارزش‌های متعالی و سنت‌های پسندیده ازدواج، ۶ مرداد روز ازدواج، فرزندآوری، جامعه جوان، سالم، پویا و بالنده، ۷ مرداد روز جوانان، حفظ سنت‌ها و ارزش‌های اسلامی، عفاف و تحکیم بنیاد خانواده خواهد بود.