جلوی ورود فاضلاب به دریا باید گرفته شود
به گزارش سردبیر پرس، مهدی دوستی در نشست بررسی پروژههای حوزه فاضلاب بندرعباس، اظهار کرد: یکی از چالشهای شهر بندرعباس بخشهایی از شهر است که به شبکه فاضلاب متصل نشدهاند و متأسفانه از طریق خوریات وارد دریا میشود که باید برای آن چارهاندیشی شود و طرح جهت جمع آوری آن ارائه شود. وی افزود: بخش […]
به گزارش سردبیر پرس، مهدی دوستی در نشست بررسی پروژههای حوزه فاضلاب بندرعباس، اظهار کرد: یکی از چالشهای شهر بندرعباس بخشهایی از شهر است که به شبکه فاضلاب متصل نشدهاند و متأسفانه از طریق خوریات وارد دریا میشود که باید برای آن چارهاندیشی شود و طرح جهت جمع آوری آن ارائه شود.
وی افزود: بخش عمدهای از شبکه فاضلاب شهر بندرعباس نیز فرسوده است که فرسودگی منجر به شکستگیهایی در سطح شبکه شده است و ورود آب شور دریا به شبکه فاضلاب وارد میشود.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه ورود آب دریا به شبکه فاضلاب موجب تحمیل هزینههای شیرینسازی در تصفیهخانه فاضلاب بندرعباس میشود، گفت: ساماندهی محلات فاقد شبکه و اصلاح شبکه اولویت دار به ۲۱۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
دوستی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب، با تاکید بر لزوم اینکه ورود فاضلاب به خورها باید به پایان برسد، عنوان کرد: اداره کل محیط زیست هرمزگان موظف است ظرف یک هفته کیفیت پساب ورودی به خور گورسوزان را بررسی کرده و اعلام نظر کند.
گفتنی است در این نشست تصمیماتی برای ساماندهی فاضلاب نقاط فاقد شبکه فاضلاب در بندرعباس گرفته شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰