نوسازی مدارس در سیستان و بلوچستان نیاز به حرکت جهادی دارد
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه زاهدان، آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در دیدار با مدیرکل نوسازی مدارس استان اظهار داشت: آموزش و پرورش یکی از زیرساختهای مهم برای توسعه علمی، اجتماعی و اقتصادی استان و کشور است […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه زاهدان، آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در دیدار با مدیرکل نوسازی مدارس استان اظهار داشت: آموزش و پرورش یکی از زیرساختهای مهم برای توسعه علمی، اجتماعی و اقتصادی استان و کشور است و الارقم همه خدمات صورت گرفته و دیدن همه تلاشها باید به نگاه مطلوب نیز نگاه کرد و برای خدمت انگیزه مضاعف گرفت.
وی افزود: آموزش و پرورش علاوه بر نرم افزار، نیاز به زیرساخت نیز دارد و تلاشهای صورت گرفته در استان بسیار ارزشمند بوده و جای تشکر دارد.
امام جمعه زاهدان گفت: با توجه به فاصله زیاد که با نقطه مطلوب وجود دارد نیاز به حرکت جهادی برای رسیدن به نقطه مد نظر وجود دارد و باید جذب امکانات دولتی و مردمی جهش پیدا کند.
وی تاکید کرد: حرکت مشارکت همه اقوام و مذاهب برای مشارکت در اقدام خیر مدرسه سازی بسیار ارزشمند است و این نیاز به فرهنگ سازی و پیگیری دارد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: امیدواریم با تلاش شما شاهد رشد مدرسه سازی در سطح استان باشیم و شرایطی استاندارد را برای استان رقم بزنیم.
مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان نیز گفت: حرکتهای خوبی در سالهای گذشته در استان انجام شده که این موجب مسرت و خوشحالی است و البته هنوز راههای زیادی مانده که باید در راستای خدمت در استان طی شود.
رضا سرحدی نیا افزود: در دهه ۹۰ که پشت سر گذاشتیم ۶ هزار کلاس درس در سطح استان آماده سازی شده که این رقم بسیار خوشحال کننده است.
وی ادامه داد: ما اکنون ۲۰ هزار کلاس کاربردی در سطح استان داریم که نسبت به متوسط کشوری پایین هستیم و اکنون ما حدود ۶ هزار کلاس در سطح استان کم داریم و باید تأمین شود.
سرحدی نیا ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان اولین استان بود که در زمینه نوسازی مدارس سند توسعه طراحی کرد و به کشور ارائه داد که این اقدام پس از بررسی فراوان تعیین نیازمندیها انجام شد.
وی افزود: ما در سال گذشته تعداد کلاسهای واگذاری را به عدد ۴ رقمی یعنی ۱۲۰۰ کلاس رساندیم و بنا داریم همین اقدام ادامه پیدا کند.
مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان افزود: در سال گذشته ۵۰ درصد کلاسهای خشت و گلی کشور در استان سیستان و بلوچستان بود که با لطف خداوند در پایان سال گذشته تمامی مدارس خشت و گلی تعطیل شد.
وی تاکید کرد: در زمینه مدرسه اسوه حسنه که متأسفانه اتفاق آتش سوری در آن بوجود آمد، وظیفه دولت صدور مجوز و نظارت است و مجوز این مدرسه برای مکانی دیگر بود و مدرسه فوق با توجه به جابه جایی، هنوز مجوز مکان جدید را نگرفته بود.
سرحدی نیا ادامه داد: در سال ۹۸ ما ۹۰۰ مدرسه را نسبت به تأمین سیستم فرمایش و گرمایش مناسب تأمین کردیم و برنامه ما این است که کل مدارس استان در سال جدید از حیث بخاریهای نفتی پاکسازی شود که این اقدامی بسیار بزرگ است.
وی تصریح کرد: در زمینه بهره گیری از خیرین، استان سیستان و بلوچستان با بیش از میلیارد تومان رتبه ۳ کشور را داراست که جای مسرت و خوشحالی دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰