هرگونه تهدید را شدیدتر پاسخ می‌دهیم

فرمانده کل سپاه: هرگونه تهدید را شدیدتر پاسخ می‌دهیم فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به منتسب کردن عملیات انصارالله یمن توسط آمریکایی‌ها به ایران اسلامی، گفت: جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد. به گزارش سردبیر پرس، سردار حسین سلامی در […]

فرمانده کل سپاه: هرگونه تهدید را شدیدتر پاسخ می‌دهیم فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به منتسب کردن عملیات انصارالله یمن توسط آمریکایی‌ها به ایران اسلامی، گفت: جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد. به گزارش سردبیر پرس، سردار حسین سلامی در آئین تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال غرب کشور گفت: ما همیشه اعلام کرده‌ایم و امروز هم اعلام می‌کنیم که یمنی‌ها ملت مستقل و آزاد در سرزمین خود بوده و سیاست مستقل ملی دارند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هرکجا و هرگاه عمل کند، واضح و آشکار مسئولیت آن را بر عهده می‌گیرد؛ ما نظامی معتبر و به رسمیت شناخته شده درجهان هستیم که به طور علنی مسئولیت حمله نظامی یا حمایت از هر کسی را اعلام می‌کنیم.
او اضافه کرد: در وعده صادق و عملیات‌های دیگر نیز هر اقدامی را انجام دادیم، رسما مسئولیت آن را برعهده گرفته ایم، دلیلی ندارد که ما کاری را انجام دهیم و مسئولیت آن را بر عهده نگیریم.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه نتیجه تهدید برای دشمنان ایران اسلامی‌همواره شکست مفتضحانه برای آنان بوده است، گفت: جنگ همواره برای استکبار جهانی و آمریکا، شکست‌های نظامی خفت بار به همراه داشته ولی آنان هنوز از این امر عبرت نگرفته‌اند.
وی تاکید کرد: این تصور که ملت ایران با ارعاب به اراده سیاسی دشمن تن می‌دهد، یک تصور غلط و اشتباه مطلق و محض است.سلامی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی عادت کرده‌اند که با ابزار تهدید کار‌ها را پیش ببرند، گفت: آمریکایی‌ها هنوز نفهمیده‌اند که با جنگ نمی‌توانند مشکل را حل کنند؛ تهدید ایران همواره با شکست رو برو بوده است و این باید درس عبرتی برای همه باشد.
سلامی با بیان اینکه ملت ایران در مقابل ائتلاف شیاطین جهانی، تهدید ناپذیر است، اضافه کرد: این ملت همواره صلح طلب بوده و هرگز آغاز گر جنگی نبوده، اما در عین حال در برابر تهدیدات سکوت نکرده و پاسخ تمام کننده می‌دهد.
وی افزود: به همه دشمنان هشدار می‌دهیم با هر گونه تهدیدی مقابله نموده و واکنش شدیدتری خواهیم داشت.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه امنیت امروز مدیون تلاش رزمندگان و فرماند‌های است که جان خود را فدای این آب و خاک کردند، تصریح کرد: مردان فداکار در هر شرایطی از تمامیت ارضی در مقابل تهدیدات ایستادگی کرده و می‌کنند.
وی افزود: امنیت موجود در کشور در دنیای پرتلاطم امروزی به رغم شیطنت همه دشمنان و فضای خطرناک جهانی و منطقه‌ای، با فداکاری و ایمان رزمندگان اسلام محقق شده است.
سلامی با بیان اینکه امنیت بدون شهادت مقدور نخواهد شد، اضافه کرد: هیچ کشوری مانند جمهوری اسلامی در طول تاریخ تهدید نشده و در عین حال امن نیز نبوده است؛ در همین راستا باید قدردان رزمندگان و تامین کنندگان امنیت کشور بود.
وی آذربایجان‌غربی را قطعه‌ای از ایران زمین و مهد اقوام و مذاهب دانست و خاطرنشان کرد: این تنوع بخشی خواست الهی است تا اقوام در کمال محبت و عشق در ایران اسلامی خدمت کنند.
او ادامه داد: وحدت حول اسلام و ولایت یک امر الهی است و باید شاکر و قدردان جانبازی‌ها و مجاهدت‌ها بود.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه باید با ولایت مداری از بحران‌های سخت عبور کرد، تصریح کرد: با دل‌هایی امیدوار، مطمئن و با ایمان به قله‌های پیشرفت خواهیم رسید.
در این مراسم سردار گشتاسبی به عنوان فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) معارفه و از زحمات سردار پورجمشیدیان قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام//ح. ع
منبع: ایسنا