۱۲۰۰ میلیارد تومان از اموال شهرداری درحال رفع تصرف است
محسن دارابی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار سردبیرپرس اظهار کرد:رسالت سازمان ساماندهی مشاغل شهری همانطور که از اسمش پیداست،سازمانی است که با مشاغل شهری و بافت شهری کرمانشاه وآمیخته ای از تمام مشاغل سروکار دارد.
دارابی افزود:کرمانشاه از لحاظ جمعیتی دارای تنوع زیاد و همچنین بافت شهری مختلفی است و مشاغل در اینجا به عنوان شهری که بیکاری فراوانی دارد بیشتر به صورت موقت،فصلی و یا حتی مشاغل مزاحم است.
وی با بیان اینکه سازماندهی مشاغل شهری یکی از دستور کارهای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی است،افزود:مشاغل مزاحم همانطور که از اسمش پیداست چهره خوبی را درشهر ایجاد نکرده و باعث اشغال معابر،خیابانها و پیاده روها میشوند و در طول سالها مشکلات زیادی را ایجاد کرده و باعث نارضایتی کسبه شده اند.
محسن دارابی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم از این دستفروش ها خرید می کنندو همچنین بسیاری هم از وجود این ها ناراضی هستند،بیان کرد:سازمان باید یک طرحی را ایجاد کرده و یک شناسنامه را برای این افراد ایجاد کند که بتوانند به صورت منظم و به صورت شناخته شده فعالیت خود را ادامه دهند.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری کرمانشاه گفت:چون این مسئله خیلی وقت است که بدون رسیدگی بوده، قطعا در ابتدای کار مشکلاتی وجود دارد و با واکنشها و مقاومتهایی روبرو هستیم،ما باید کار را با صبر انجام بدهیم و توقع سریعا به نتیجه رسیدن را نداشته باشیم.
وی ادامه داد:در بحث ماشینها متاسفانه فروش میوه در کرمانشاه شیوه بدی پیدا کرده و به همکاری پلیس راهور هم در این زمینه نیاز داریم.
دارابی با اشاره به اینکه دستورالعملی در خصوص ساماندهی ماشین آلات نداریم باید به عنوان سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده های کشاورزی ایجاد میادین میوه و تره بار بکنیم و این ماشین هارا در آنجا مستقر کنیم،اظهار کرد:به همت شهردار،فرماندار،ستاد تنظیم بازار و با کمک استانداری جلسات متعددی داشتیم که در نتیجه به دستورالعمل وزارت کشور،قرار براین شد که در هشت منطقه شهر کرمانشاه هشت بازار میوه و تره بار احداث کنیم.
وی ادامه داد:این بازارهای میوه و تره بار،بازارهای بزرگی هستند به صورت سوله در ابعاد ۲هزار تا ۳هزار متر که هر کدام از این بازارها شامل حداقل ۲۰۰ غرفه میشوند.
محسن دارابی تصریح کرد:برای احداث این بازارها کارهای کارشناسی و جذب سرمایه گذار انجام شده،نقشه زمینها مشخص شده که برآورد ما ۱۵۰۰ تا غرفه است که در این ۱۵۰۰ تا غرفه تمامی این ماشین ها با قیمتی که به عنوان مزایده عمومی در نظر گرفته میشود مستقر میشوند که دیگر هزینه استهلاک ماشینهارا نداشته باشند و معابرهم از این وضعیت نابهنجار آزاد میشوند.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری کرمانشاه با بیان اینکه مکانی ایجاد میشود که در آن مرغ و گوشت و فرآورده های کشاورزی با قیمت مشخص و تنظیم بازاری وجود خواهد داشت،افزود:تحت نظر سازمان جهاد کشاورزی،صمت و شهرداری قیمت هامشخص و تعریف میشوند که این یک رفاه عمومی است که هم برای همشهریان خوب است و هم برای جمع آوری دستفروشان مفید است.
وی با بیان اینکه مشاغل مزاحم به چند دسته تقسیم میشوند و یکی از این مشاغل مزاحم ضایعاتیها میباشند،تصریح کرد:ضایعاتیها در سطح شهر پراکنده هستند که با تاکید و دستور شهردار پیگیری ها را شروع کرده ایم که یک فراخوان بزنیم،دو تا زمین را قبلا معرفی کردیم،یکی از آنها که خارج از شهر بود توسط محیط زیست رد شد و دیگری نیز چون داخل بافت شهری بود توسط کمیسیون اقتصادی استانداری رد شد.
دارابی گفت:مشکلی که وجود دارد این است که این مرکز باید خارج از شهر باشد اما شهرداری فقط زمین شهری دارد،این زمین باید خارج ازشهر باشد،از نظر زراعی درجه۳ باشد و بلااستفاده باشد که ما بتوانیم آن را تبدیل به یک شهر ضایعاتی بکنیم که همه ضایعاتی ها از سطح شهر جمع بشوند،این امر از نظر زیبایی شهر،اشتغال و امنیتی خیلی مهم است.
محسن دارابی با بیان اینکه احداث شهر ضایعاتی به تنهایی توسط شهرداری شدنی نیست،افزود:نیازمند همکاری همه جانبه از طرف نیروی انتظامی،استانداری،اصناف،فرمانداری و محیط زیست میباشیم که پای کاربیایند و کمک کنند.
مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی کرمانشاه گفت:بحث دیگری که وجود دارد ساماندهی بازارهای روز است که برای آنها پیمانکارانی در نظر گرفتیم و به آنها تذکرات لازم داده شد که دیگر طرف حساب کسبه همین پیمانکاران هستند.
دارابی ادامه داد:این بازارها هر روز در هفته در یک نقطه از سطح شهر دایر میشوند که برای رسیدگی به محل استقرار فروشندگان آن از نظر نورپردازی،آسفالت،نظم و انضباط نیازمند مساعدت و همکاری شهردار محترم و معاونت عمرانی هستیم و از نظر بار ترافیکی که در خیابان ها ایجاد میکنند به همکار پلیس راهور نیازداریم.
وی در خصوص غرفه های موجود درسطح شهر تصریح کرد:شهرداری حدود ۸۴۰ غرفه در سطح شهر دارد که تعدادی از آنها بصورت مزایده ای هرسال در سامانه ستاد بارگذاری میشوند و برای مدت یکسال اجاره داده میشوند.
محسن دارابی ادامه داد:تعدادی از این غرفه ها قبلا به کسانی تحویل داده شده اما مرور زمان باعث شده که دیگر پیگیری هایی مبنی بر اینکه بخواهند قراردادی ببندند انجام نشد و این امر باعث شده که برخی این غرفه ها را خریدو فروش کرده و آنها را تصرف کنند.
وی گفت:طبق برآوردهای انجام شده ۱۲۰۰میلیارد از اموال شهرداری تصرف شده که با پیگیری های انجام شده و برگزاری جلسات متعدد بصورت بخش بخش جلو رفته و این اموال را رفع تصرف میکنیم.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری کرمانشاه درباره دکه هایی که در سطح شهر کرمانشاه در حال فعالیت هستند،گفت:حدود ۴۹۰ دکه دارای مجوز در سطح شهر در حال فعالیت هستند و ۹۸ دکه بدون مجوز نیز در سطح شهر وجود دارد.
وی بیان کرد:بابت دکه های غیرمجاز لایحه ای به شورای شهر فرستادیم مبنی بر اینکه این دکه ها اقدام به دریافت مجوز از شهرداری کنند و متقابلا از مزایای شهرداری هم برخوردار شوند.
دارابی ادامه داد:در خصوص دکه های مجاز هم به نوسازی و بازسازی دکه های فرسوده اقدام شده،دکه هایی هم که محوز داشته اما کارهای غیرمجاز نیز در کنار کارشان انجام داده اند را پلمب و حتی سلب امتیاز نمودیم.
وی گفت:همچنین دکه دارانی که کرایه نمیدادند یا اقدام به تمدید قرارداد نمیکردند را ممیزی کرده و دیگر دکه بی سامان در سطح شهر نداریم.
محسن دارابی اظهار کرد: با اینکه جلوه ی اصلی دکه ها مطبوعاتی است اما با توجه به اینکه مردم دیگر تمایلی به روزنامهها و مطبوعات نشان نمیدهند در نتیجه دکه داران به کار های دیگری مثل فروش تنقلات و…پرداخته و از شکل مطبوعاتی خارج شدند.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری کرمانشاه در ادامه افزود: در خصوص فستفود های سیار هم اقدام به ساماندهی و دادن مجوز کردیم و با آنها بصورت ماهیانه قرارداد میبندیم در نتیجه آنها تابع قوانین شهرداری هستند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰