آغاز بارش برف و باران از فردا

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت:از اواخر وقت فردا تا ظهر روز دوشنبه موجی ناپایدار در سطح استان موجب بارش برف و باران می‌شود.

محمدعلی زورآوند مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه،امروز در گفتگو با خبرنگار سردبیرپرس از کرمانشاه گفت:بر اساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، موجی ناپایدار از بعدازظهر یکشنبه تا اواخر روز دوشنبه، ضمن افزایش نسبی دمای شبانه و کاهش دمای روزانه، به تناوب سبب بارندگی در سطح استان خواهد شد.

وی افزود:بارش که طی ساعاتی از اواخر وقت فردا تا ظهر دوشنبه و در نیمه غربی از نمود بیشتری برخوردار خواهد بود؛ علاوه بر ارتفاعات و نواحی سردسیر، ممکن است در مناطق معتدل نیز به صورت رگبار برف مشاهده شود.

زورآوند تصریح کرد:با عبور این موج، از روز سه شنبه تا عصر پنجشنبه، شرایطی پایدار بتدریج در جو منطقه تقویت می‌گردد و طی این مدت، مه رقیق صبحگاهی در روز سه شنبه و در بعضی ساعات رشد ابر و وزش باد ملایم، مهمترین پدیده‌های مورد انتظار در سطح استان خواهند بود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه بیان کرد:بیشینه دمای هوا که در روز سه شنبه به طور نسبی افزایش می‌یابد ، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تغییرات چندانی نخواهد داشت.

زورآوند ادامه داد: از عصر پنجشنبه تا اواخر روز جمعه، موج ناپایدار دیگری، ضمن کاهش دمای روزانه، مجدداً سبب وزش باد و بارش باران و برف در سطح استان خواهد شد.