ادغام فناوری نسل ششم در اف ۳۵ و اف ۲۲ رپتور / تولید جنگنده‌های قدرتمندتر کلید خورد

امیرمسعود عابدین: مدیران شرکت لاکهید مارتین اعلام کردند که این شرکت قصد دارد فناوری‌هایی را که در پروژه ناموفق خود برای نسل بعدی پلتفرم نیروی هوایی توسعه داده بود، در جنگنده‌های F-۳۵ و F-۲۲ رپتور ادغام کند تا یک جنگنده نسل پنجم “سوپرشارژ” ایجاد کند. براساس گزارش defensenews، لاکهید مارتین که جنگنده‌های F-۲۲ و F-۳۵ را […]

امیرمسعود عابدین: مدیران شرکت لاکهید مارتین اعلام کردند که این شرکت قصد دارد فناوری‌هایی را که در پروژه ناموفق خود برای نسل بعدی پلتفرم نیروی هوایی توسعه داده بود، در جنگنده‌های F-۳۵ و F-۲۲ رپتور ادغام کند تا یک جنگنده نسل پنجم “سوپرشارژ” ایجاد کند.
براساس گزارش defensenews، لاکهید مارتین که جنگنده‌های F-۲۲ و F-۳۵ را ساخته است، مسئولیت رهبری پروژه جنگنده نسل ششم NGAD را برعهده داشت. با اعطای پروژه جنگنده نسل ششم به بوئینگ (F-۴۷)، لاکهید از این رقابت کنار گذاشته شد. با این حال، به گفته مدیر عامل این شرکت، تغییر و تحولات پیش آکده لاکهید مارتین را به چالش نخواهید کشید و در عوض، این شرکت بر روی ارتقاء جنگنده‌های F-۳۵ و F-۲۲ رپتور با فناوری نسل ششم تمرکز خواهد کرد.

تقویت جنگنده‌های نسل پنجم به این شکل، به لاکهید اجازه می‌دهد تا ۸۰ درصد از قابلیت نسل ششم را به طور بالقوه، با ۵۰ درصد هزینه ارائه دهد. مفهوم ارتقاء یک نسل از جنگنده با فناوری نسل بعدی با بوئینگ F-۱۵EX قبلاً نیز رخ داده است. این جت یک نسخه مدرن شده از نسل چهارم F-۱۵ است که با فناوری‌های نسل پنجم مانند اویونیک پیشرفته و قابلیت‌های جنگ الکترونیک بارگذاری شده است.
برای مثال، حسگرهای غیرفعال فروسرخ یکی از قابلیت‌های جدیدی است که می‌تواند از پلتفرم نسل ششم به F-۳۵ بیاید. این قابلیت می‌تواند به جت اجازه دهد تا موقعیت دشمنان را در فاصله بیشتری، بدون اینکه متوجه حضور شما شوند، نشان دهد.
دولت آمریکا درباره صادرات این نوع از جنگنده‌های ارتقایافته و همچنین ویژگی‌های مختص این جنگنده‌ها، اطلاعاتی را در آینده ارائه خواهد کرد.
۳۲۲