معرفی «تهران» در قالب یک جشنواره انیمیشن و پویانمایی
اراضی عباسآباد با همکاری انجمن آسیفا ایران سعی دارد اماکن دیدنی تهران و موضوعات جذاب مرتبط با پایتخت را در قالب یک جشنواره انیمیشن و پویانمایی به مردم نشان دهد. به گزارش سردبیر پرس، سیدمحمدحسین حجازی -مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد- چهارشنبه( ۳اردیبهشتماه) در نشست خبری نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» […]
اراضی عباسآباد با همکاری انجمن آسیفا ایران سعی دارد اماکن دیدنی تهران و موضوعات جذاب مرتبط با پایتخت را در قالب یک جشنواره انیمیشن و پویانمایی به مردم نشان دهد.
به گزارش سردبیر پرس، سیدمحمدحسین حجازی -مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد- چهارشنبه( ۳اردیبهشتماه) در نشست خبری نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» که در شرکت نوسازی عباسآباد برگزار شد، هدف از برپایی این جشنواره را نشان کردن جایزه ملی اراضی عباس با نگاه به شناسایی و تشویق استعدادهای برتر در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری دانست و گفت: نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» بستری را فراهم میکند که نوآوران، هنرمندان و متخصصان این حوزه بتوانند فرصتی برای رقابت در حوزه پویانمایی با موضوعات مرتبط با اراضی عباسآباد داشته باشند.
وی ادامه داد: ما به عنوان مجموعه اراضی عباسآباد نقش خود را به عنوان یک شبکه و نگاه اثرگذار در فضای فرهنگی و گردشگری در تهران و ایران ایفا میکنیم، با این نگاه سعی داریم اهداف ملی خود را تعمیم دهیم و برای این کار از بستر فضای فرهنگی، گردشگری و هنری استفاده و با مراجع و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط جدی و معنادار برقرار خواهیم کرد.
مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد خاطرنشان کرد: این جشنواره با یکی از مجموعههای قوی کشور در عرصه پویانمایی یعنی آسیفا که جایگاه بینالمللی دارد، برگزار میشود. در این جشنواره به دنبال ایجاد یک رقابت سالم بین فعالان فرهنگی و شناسایی استعدادهای جدید در حوزه پویانمایی هستیم.
حجازی یادآور شد: برای اینکه مسیر پویانمایی کشور پیشرفت کند حمایت جدی از طریق این جشنواره از برگزیدگان خواهیم داشت. در واقع به دنبال این هستیم تا از طریق این جشنواره به یک سطح و کیفیت بالا در پویانمایی برسیم و این جشنواره متضمن این موضوع خواهد بود.
وی افزود: ارتباط با مخاطبان پویانمایی هم از طریق معرفی آثار این جشنواره اتفاق میافتد، همچنین مجموعه اراضی عباسآباد در عرصههای مختلف فرهنگی هنری در حال فعالیت است، ما یک مرکز جدی به نام کوشک باغ هنر را داریم که یکی از مراکز جدی فعالیتهای فرهنگی هنری اراضی عباس آباد به شمار میرود که باعث نشان شدن اراضی عباس آباد از طریق هنرمندان بوده است.
مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد با بیان اینکه تولید محتوا مناسب برای ما در این جشنواره مهم است، تصریح کرد: ما علاقمند هستیم در حوزه هنر حمایتهای جدی از هنرمندان داشته باشیم و به همین منظور در حال حاضر در عرصه فضای مجازی به دنبال یگ نگاه نو در این فضا هستیم و این جشنواره میتواند به این موضوع کمک کند.
حجازی در مورد تداوم برگزاری این جشنواره پویانمایی ابراز کرد: برنامههای فرهنگی ما سابقه طولانی داشته است، یعنی تلاش کردیم همیشه برنامههای فرهنگی ما استمرار داشته باشد و امیدوارم این جشنواره هم سالیان طولانی برگزار شود.
وی در ادامه در خصوص میزبانی تهران از اجلاس گردشگری نیز توضیحاتی داد و گفت: شهرداری تهران با مشارکت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و همکاری مجموعه اراضی عباس آباد مبدع این طرح هستند. یکی از مولفههای شهر تهران گردشگری شهری است که تا پیش از این در پنج کشور این گردشگری برگزار شده است. ما امیدواریم در ۳ تیرماه تهران نیز میزبانی خوبی در این حوزه داشته باشد.
۱۰تیر آخرین مهلت ارسال آثار
در ادامه این نشست روانبخش صادقی -دبیر نخستین جشنواره ملی «پویانمایی آب و آتش»- با اشاره به اهداف این جشنواره گفت: چیزی که ما به دنبال آن هستیم ایجاد بستری شایسته برای معرفی آثار و فعالین حرفهای، دانشجویی و نوجوان در حیطههای مختلف تولیدات هنری پویانمایی در سطح ملی است.
وی ادامه داد: تبادل اندیشهها و آموختهها از طریق گردآوری و معرفی و عرضه هدفمند آثار، کشف توانمندیها و نیز تشویق نوآمدگان عرصه پویانمایی به ابتکار و نوآفرینی در مفاهیم و تکنیکها، تشویق فعالین در عرصه پویانمایی در راستای توجه و خلق آثار تاثیرگذار و ماندگار در زمینه تهران دیدنی، حمایت از آثار و تولیدات برتر با موضوعات مرتبط با شهر تهران و برگزاری مسابقه کاملا تخصصی در بخشهای مهم هنری و تکنیکی تولیدات پویانمایی کشور و شناسایی و تشویق هر کدام از عوامل برتر در بخشهای تخصصی پویانمایی از دیگر اهداف ما در این جشنواره است.
دبیر نخستین جشنواره ملی «پویانمایی آب و آتش» در ادامه به بخشهای مختلف این جشنواره اشاره کرد و گفت: اولین بخش ما تهران دیدنی با موضوع نمادهای منطقه فرهنگی گردشگری عباسآباد تهران شامل پل طبیعت، گنبد مینا، برج پرچم، بوستان آب و آتش، میدان مشاهیر و شخصیت و آثار نادر ابراهیمی است. همچنین بخش حرفهای، دانشجویی و نوجوانان با موضوع آزاد داریم.
به گفته صادقی آثار تبلیغاتی، تیزر، سریال تلویزیونی و وبسری پذیرفته نمیشود.
وی در مورد بخش حرفهای توضیح داد: در این بخش کاملا تخصصی برخورد خواهیم کرد چون رقابت بین حرفهایها پویانمایی و انیمیشن است. اما در بخش دانشجویی و نوجوانان صرفا هدف ما ایجاد انگیزه برای نسل جوان است و به همین خاطر موضوع آزاد قرار دادیم و از برگزیدگان این بخش در آینده هم حمایت خواهیم کرد.
صادقی به بخش هوش مصنوعی هم اشاره کرد و افزود: این بخش خیلی تازه است و نه تنها در ایران بلکه در دنیا هم نگاه به این بخش جدید است و ما در این بخش بیشتر نگاه به آینده را مدنظر قرار دادیم.
وی با بیان اینکه آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار ۱۰ تیرماه ماه ۱۴۰۴می باشد، تاکید کرد: علاقمندان برای ثبت نام و ارسال آثار به وبسایت رسمی جایزه به آدرس: www.asifairan.com یا ایمیل: info@asifairan.com مراجعه کنید. همچنین صفحه اینستاگرام این جشنواره به نشانی: https:// www.instagram.com/asifairan در اختیار شرکتکنندگان قرار گرفته است.
صادقی در پایان سخن گفت: در بخش تهران دیدنی آثار برگزیده از سوی اراضی عباسآباد مورد حمایت قرار خواهد گرفت و آثار آنها قطعا منتشر میشود. اما در بخشهای دیگر چون اثر تهیه کننده دارد چنانچه رضایت داشته باشند حتما آثار پخش میشود.
به دنبال ایجاد انگیزه برای نوجوانان هستیم
در بخش پایانی این نشست بهرام عظیمی -رییس هیات داوران نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش»- با اشاره به ویژگیهای این جشنواره گفت:جشنواره ما یک خصوصیتی که دارد این است که جزو اولین جشنوارهها در حوزه پویانمایی میباشد، در بسیاری از جشنوارهها انیمیشن و پویانمایی زیر مجموعه سایر جشنوارها است، اما جشنواره پویانمایی آب و آتش جزو اولین جشنوارهها در این حوزه است که افراد حرفهای و متخصص در کنار افراد تازهکار در حوزه پویانمایی به رقابت میپردازند.
وی ادامه داد: در بخش تهراندیدنی آثاری پذیرفته میشود که مرتبط با اماکن دیدنی منطقه فرهنگیگردشگری عباسآباد تهران باشد شامل پل طبیعت، گنبد مینا، برج پرچم، بوستان آب و آتش، میدان مشاهیر و شخصیت و آثار نادر ابراهیمی. این آثار میتواند راویتی از این اماکن بوده و یا داستان در آن موقعیتهای مکانی شکل گرفته باشد.
رییس هیات داوران نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» خاطرنشان کرد:در بخش تهران دیدنی آثار به صورت فیلمنامه، استوری بورد و استوری ریل پذیرفته میشود. هر هنرمند فقط در یکی از بخشهای تهران دیدنی میتواند شرکت کند و شرکت در بخش تهران دیدنی برای همه آزاد است.
عظیمی در مورد جوایز بخش تهران دیدنی یادآور شد: جایزه بهترین فیلمنامه، ۱۵۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر و یک اثر تقدیری شامل ۱۰۰ میلیون ریال همراه با لوح تقدیر خواهد بود. جایزه بهترین استوریبرد، ۲۵۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر و یک اثر تقدیری شامل ۱۵۰ میلیون ریال همراه با لوح تقدیر و جایزه بهترین استوری ریل، ۳۵۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر و یک اثر تقدیری شامل ۲۰۰ میلیون ریال همراه با لوح تقدیر خواهد بود. ضمنا در این بخش آثار برگزیده در اولویت حمایت مالی برای تولید اثر مربوطه قرار خواهند گرفت.
وی در خصوص بخش حرفهای گفت: آثار کوتاه، تجربی و مستقل انیمیشن ایران که از سال ۱۴۰۰ تاکنون تولید شده باشد، میتوانند در این بخش به رقابت بپردازند. جوایز این بخش هم به ترتیب در حوزه انیمیت، طراحی کارکتر، طراحی فضا، فیلمنامه، موسیقی، صداگذاری، کارگردانی و بهترین فیلم و دستاورد فنی خواهد بود که از نفرات برگزیده هر بخش با ۳۰۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر تقدیر خواهد شد.
رییس هیات داوران نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» در رابطه با بخش دانشجویی گفت: آثار انیمیشن دانشجویان در همه رشتهها و مقاطع تولید شده از سال ۱۴۰۰ تاکنون پذیرفته میشود. در این بخش جایزه بهترین انیمیت، فیلمنامه و کارگردانی به نفرات برگزیده داده میشود که در هر بخش جایزه برگزیدگان ۲۰۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر خواهد بود.
عظیمی ادامه داد: در بخش نوجوانان آثار انیمیشن ویژه دانشآموزان و فارغالتحصیلان هنرستانهای انیمیشن سراسر کشور و تولیدات سال ۱۴۰۰ به بعد پذیرفته میشود. در این بخش هم شرکتکنندگان در حوزه انیمیت، فیلمنامه، کارگردانی و اثر خلاقانه به رقابت خواهند پرداخت و نفرات برتر هر بخش ۱۰۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر دریافت میکنند.
وی با اشاره به بخش هوشمصنوعی در این جشنواره تاکید کرد: در این بخش آثاری که با هوش مصنوعی تولید می شوند میتوانند شرکت بکنند. آثار تولیدی باید با موضوع منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد تهران و موضوع آزاد باشد. در این بخش بهترین انیمیشن با موضوع منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد تهران و بهترین انیمیشن با موضوع آزاد، ۳۰۰ میلیون ریال همراه با تندیس و لوح تقدیر دریافت میکنند.
رییس هیات داوران نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» با اشاره به اهمیت بخش دانشآموزی گفت: وقتی یک دانشآموز در کنار حرفهایها رقابت میکند و جایزه میگیرد قطعا برای او ایجاد انگیزه میشود. من اولین بار در سال ۱۳۶۳ در حوزه نقاشی یک جایزه گرفتم و باور نمیکردم که جایزه بگیرم و همین جایزه باعث ایجاد انگیزه برای من شد. پس جایزه گرفتن لذت دارد و باعث تشویق خواهد شد و حتی بزرگان سینما ما هم آنچه باعث انگیزهشان شد گرفتن یک جایزه بوده است.
عظیمی با بیان اینکه جای برپایی یک جشنواره انیمیشن و پویانمایی در کشور ما خالی بود، تصریح کرد: برگزاری نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» اتفاق خوبی است. شروع ثبت نام از امروز ۳ اردیبهشتماه تا دهم تیرماه خواهد بود. هفته سوم تیرماه نیز داوری آثار آغاز خواهد شد.
وی در خصوص تندیس این جشنواره گفت: تندیس ما برگرفته از تصویر اولین پویانمایی ایرانی است که تصویر یک بز است که در آثار باقیمانده از شهر سوخته در یک غار پیدا شده است. کل این تندیس کار دست یک استاد اصفهانی است.
رییس هیات داوران نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» در مورد بینالمللی شدن جشنواره توضیح داد: ما میخواهیم یک جشنواره درجه یک برگزار کنیم و انتخاب اراضی عباسآباد برای دیده شدن آثار در سطح عمومی است، در کنار این اکران عمومی تلاش داریم شرایطی فراهم کنیم که این جشنواره به سمت بینالمللی شدن برود اما کیفیت آثار باید به یک سطحی برسد که بتواند وارد بینالمللی شدن بشود. ما در گام اول باید ملی بودن خود را مستحکم کنیم و سپس به سمت بینالمللی شدن برویم.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰