تأمین برق چاه‌های کشاورزی مطابق با پروانه‌های بهره‌برداری

مهندس الفتی نیا گفت: برق تمامی چاه‌های کشاورزی دارای پروانه بهره‌برداری معتبر، به صورت کامل و حداکثر تا سقف ۱۹ ساعت در شبانه‌روز تأمین خواهد شد

به گزارش سردبیرپرس از کرمانشاه ، مهندس الفتی نیا، سخنگوی صنعت برق در استان کرمانشاه، در تشریح جزئیات مصوبه اخیر تأمین برق چاه‌های کشاورزی اعلام کرد: بر اساس توافق مشترک با وزارت نیرو و نمایندگان کمیسیون کشاورزی مجلس، برق تمامی چاه‌های کشاورزی دارای پروانه بهره‌برداری معتبر، به صورت کامل و حداکثر تا سقف ۱۹ ساعت در شبانه‌روز تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به زیرساخت‌های فنی ایجادشده در سال‌های اخیر افزود: کلیه چاه‌های مجاز کشاورزی به سیستم‌های کنترل هوشمند مجهز شده‌اند و داده‌های مصرف آب و برق آنها به‌صورت لحظه‌ای در سامانه یکپارچه آب و برق رصد می‌شود. این امر امکان مدیریت دقیق منابع را فراهم می‌کند.

سخنگوی صنعت برق در استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت حفظ منابع آب زیرزمینی خاطرنشان کرد: با توجه به تداوم خشکسالی‌ها و تنش آبی در اکثر حوضه‌های آبریز کشور، رعایت سقف بهره‌برداری تعیین‌شده در پروانه‌ها نه‌تنها یک الزام قانونی، بلکه مسئولیتی اخلاقی در قبال نسل‌های آینده است.

مهندس الفتی نیا در پایان تصریح کرد: صنعت برق با هماهنگی وزارت نیرو، آماده تأمین حداکثری برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب مقررات است، اما پایش مستمر این مصارف برای جلوگیری از اضافه‌برداشت ادامه خواهد داشت.