جشن‌های دهه کرامت در ۵۰ هزار مسجد و اماکن مذهبی برپا می‌شود/ جشن روز دختر به تعویق افتاد

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اعلام عناوین و برنامه‌های دهه کرامت گفت: با توجه به حادثه اخیری که در استان هرمزگان رخ داد جشن و اجتماع روز دختر به تعویق افتاد اما جشن‌های دهه کرامت از ۹ اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد. به گزارش سردبیر پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری- رئیس ستاد بزرگداشت دهه […]

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اعلام عناوین و برنامه‌های دهه کرامت گفت: با توجه به حادثه اخیری که در استان هرمزگان رخ داد جشن و اجتماع روز دختر به تعویق افتاد اما جشن‌های دهه کرامت از ۹ اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

به گزارش سردبیر پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری- رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت- صبح امروز دوشنبه (۸اردیبهشت) در مراسم تشریح برنامه‌های دهه کرامت که در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد با تسلیت حادثه دلخراش بندر شهید رجایی استان هرمزگان  اظهار کرد: به جهت احترام به تمامی هموطنان  به ویژه خانواده‌های مصیبت دیده و داغدار، این حادثه تمامی آیین‌های شاخص جشن ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و بزرگداشت مقام دختران که قرار بود در شب ولادت کریمه اهل بیت در شهر قم و سراسر کشور برگزار شود به تعویق افتاد. بر همین اساس در برنامه‌هایی که برگزار می‌شود با بیان فضائل حضرات معصومین (ع) به ویژه حضرت فاطمه معصومه(س)، یاد و خاطره جانباختگان این حادثه نیز گرامی داشته می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به رویکردهای جشن‌های دهه کرامت گفت: از جمله رویکردها و ماموریت‌های ما  در دهه کرامت انطباق فعالیت‌ها و برنامه‌ها مبتنی بر رویکردها و سیاست‌های ابلاغی اعتاب مقدس، تقویت جریانات مردمی و تلاش در جهت محوریت بیش از پیش تشکل‌های مردمی در بزرگداشت دهه کرامت، هماهنگی و هم‌افزایی نهادها در جهت حمایت از جریانات مردمی، همدلی و وحدت بین محبین اهل بیت (ع) در سراسر جهان، توجه ویژه به رخدادهای بین‌المللی از جمله وضعیت بسیار غمبار و دلخراش غزه، توجه عمومی به زیارت و معرفت امام و دلدادگی به اهل بیت (ع)، توسعه خدمت کریمانه، الگوسازی در شادی و نشاط مومنانه و تقویت فضای امید، همدلی و وفاق حول محور محبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و ایران اسلامی، توجه ویژه به مناسبت های اقتضایی در تقویم از جمله روز بزرگداشت مقام کارگر و معلم است.  
رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت در ادامه با اشاره به نامگذاری و شعار دهه کرامت گفت:شعار سال دهه کرامت با عنوان «ایران، امام رضا (ع)» نامگذاری شده و عناوین روزهای دهه کرامت هم به شرح زیر است؛ سه شنبه، ۹ اردیبهشت همزمان با اول ذی القعده سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر «حضرت فاطمه معصومه (س)؛ بهترین دختر دنیا»، چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت همزمان با دوم ذی القعده روز ملی خلیج فارس و آغاز عملیات بیت‌المقدس «بانوی کرامت و مهربانی؛ الهام بخش دخترانِ مقاومت»، پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت، سوم ذی القعده روز جهانی کار و کارگر «سرمایه‌گذاری برای تولید با کار و خدمت کریمانه»، جمعه، ۱۲ اردیبهشت همزمان با چهارم ذی‌القعده و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم «معلم اُمیدآفرین؛ پرچمدار اندیشه مطهر، مروّج آرمان مهدوی»، شنبه، ۱۳ اردیبهشت، پنجم ذی القعده روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه و بزرگداشت حضرت صالح بن موسی‌الکاظم (ع) «امامزادگان علیهم السلام، منادیان ولایت و محبت اهل بیت (ع)»، یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت مصادف با ششم ذی‌القعده روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاه چراغ (ع)   «حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)؛ امین ولایت، الگوی شجاعت»، دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت، هفتم ذی‌القعده، روز بزرگداشت شیخ صدوق (ره) «اعتاب مقدس؛ پایگاه نشر معارفِ قرآن و اهل بیت (ع)»، سه شنبه، ۱۶ اردیبهشت، هشتم ذی القعده «کرامت انسانی، هویت ایرانی در پرتو مکتب رضوی»، چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت مصادف با نُهم ذی القعده «مسجدِ محله‌ کرامت؛ محور مواسات و همدلی»، پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت، دهم ذی القعده «سلوک انقلابی؛ هم‌عهدی با شهیدان، همراهی با مظلومان»، جمعه، ۱۹ اردیبهشت مصادف با یازدهم ذی‌القعده سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) «ایرانِ امام رضا (ع)؛ یک جهان کرامت» اعلام شده است.  
حجت‌الاسلام ملانوری خاطرنشان کرد: امام رضا (ع) ولی‌نعمت ما است و بخشی از هویت ما ایرانیان فارغ از گروه‌ها و جناح‌ها توجه به ولادت امام هشتم است و خوب است که بزرگداشت ولادت آن حضرت هم با خدمت کریمانه همراه شود.
وی با اشاره به اینکه آغاز دهه کرامت و برگزاری آیین خطبه‌خوانی صبح روز ۹ اردیبهشت با حضور نمایندگان اعتاب مقدسه از سایر کشورها آغاز می‌شود، اظهار کرد: اعزام ۲ هزار و ۴۰۰ مبلغ در قالب کاروان زیر سایه خورشید، راه‌اندازی پویش اهدای جهیزیه به همت آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام خمینی و نهادهای دینی، برگزاری اجلاسیه بین‌المللی کنگره جهانی امام رضا (ع) روز ۱۵ اردیبهشت در مشهد مقدس، برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها روز ۱۹ اردیبهشت، اعزام سفیران کریمه به ۳۱ استان کشور در قالب ۶۰ کاروان از خادمان حرم امام رضا (ع) در کشور و ۴۰ نقطه خارج از کشور بخشی از برنامه‌های تدارک دیده شده در این ایام است.  
رییس ستاد دهه کرامت کشور همچنین از برپایی اجتماع ۱۰۰ هزار نفری دختران تحت عنوان حضرت فاطمه معصومه (س) بهترین دختر ایران در شهر مقدس قم، بزرگداشت دهه کرامت در حوزه‌های علمیه در قالب مباحث تبیینی و توسعه نشست‌های علمی و کرسی‌های آزاداندیشی و همچنین بزرگداشت مقام حضرت شاهچراغ (ع) از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در این ایام است.
انتهای پیام