برگزاری نشست مشترک صداوسیما و مجلس در راستای برگزاری همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه
در نشست مشترک مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی و اعضای فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی بر انعقاد تفاهمنامهای در راستای برگزاری اولین همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه و هم افزایی و همکاری بین این دو نهاد فرهنگی و سیاستگذار کشوری تاکید شد. به گزارش سردبیر پرس، شاهید مظفری، رئیس مرکز طرح، برنامه […]
در نشست مشترک مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی و اعضای فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی بر انعقاد تفاهمنامهای در راستای برگزاری اولین همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه و هم افزایی و همکاری بین این دو نهاد فرهنگی و سیاستگذار کشوری تاکید شد.
به گزارش سردبیر پرس، شاهید مظفری، رئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه صداوسیما در نشست هم اندیشی اعضای فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی و مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما، ضمن تشریح اقدامات رسانه ملی در راستای برگزاری همایش ملی هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه؛ جشنواره تولیدات مردمی را به عنوان مهمترین بخش این همایش عنوان کرد و بر ضرورت همکاری بیشتر سازمان صداوسیما و فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی در این حوزه تاکید کرد.
وی با بیان اینکه شناسایی استعدادهای حوزه رسانه و هوش مصنوعی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است، درباره ظرفیتهای موجود رسانه ملی در راستای شناسایی و شیوه بکارگیری استعدادهای برتر این همایش توضیحاتی را ارائه کرد.
در ادامه این نشست، رضا تقیپور، رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر نقش پُررنگ صدا و سیما در جریانسازی و فرهنگسازی با استفاده از فناوریهای روز، مسیر این همایش را مسیر پیشرفت نامید.
وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی مهمترین ثروت هر کشوری است، اقدامات مؤثر بعد از رویداد را امری مهم عنوان کرد و گفت: شبکهسازی افرادی که در این چرخه وارد میشوند، باید با برنامهریزی و هماهنگی لازم انجام شود.
سیداحسان قاضیزاده هاشمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس هم با اشاره به برگزاری این همایش از نگاه ساختاری، گفت: بزرگترین توفیق صداوسیما در حوزه هوش مصنوعی، جمع کردن نهادهای متولی حوزه هوش مصنوعی و ایجاد همافزایی لازم بین آنها است.
به نقل از کمیته ارتباطات و اطلاعرسانی همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه، وی تاکید کرد: باید با همه ذینفعان حوزه هوش مصنوعی جلسه گذاشته شود و صدا و سیما نقش راهبردی ایفا کند. رسانه ملی باید فناوریهای روز را مدنظر قرار دهد تا بتواند در مدلهای مختلف جهانی با رسانههای دیگر به خوبی رقابت کند. بخشی از این مدلها، تهدید و بخش دیگر فرصت است.
قاضیزاده هاشمی همچنین پیشنهاد داد که جشنوارهای در حوزه انسان و رسانهها برگزار شود. فعالان این حوزه باید در مسیر درست قدم بردارند و صدا و سیما هم پیشگام و پایهگذار آن باشد.
مصطفی طاهری نایب، رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر ضرورت نقش پررنگ صداوسیما در زمینه هوش مصنوعی و توسعه فناوریهای نوین گفت: هوش مصنوعی یکی از ارکان پیشران علمی کشور خواهد بود و بدیهی است که آینده تحولات علمی به هوش مصنوعی گره خورده است.
در پایان برگزاری این نشست، رئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی بر لزوم امضای تفاهمنامه با فراکسیون هوش مصنوعی تاکید و برای همکاریهای مشترک در موضوعات مختلف اعلام آمادگی کرد.
مظفری با اشاره به اینکه استعدادهای برتر همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه در باشگاه هوش مصنوعی صداوسیما عضو و آموزشهای لازم را برای همکاری با این سازمان به صورت رایگان دریافت خواهند کرد، گفت: باشگاه هوش مصنوعی و مراکز رشد رسانه ملی به عنوان حامیان حقیقی و حقوقی و تسهیلکننده ارتباط با ظرفیتهای مردمی در این حوزه فعال خواهند بود.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰