یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار میشود
سردبیر پرس/کرمان مراسم افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه جاری در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر آغاز خواهد شد و عصر همان روز نیز مراسم اختتامیه برگزار میشود. احمد امیری خراسانی امروز ۲۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه محور و موضوع این دوره از کنگره جریانشناسی ادبیات پایداری است، اظهار […]
سردبیر پرس/کرمان مراسم افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه جاری در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر آغاز خواهد شد و عصر همان روز نیز مراسم اختتامیه برگزار میشود.
احمد امیری خراسانی امروز ۲۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه محور و موضوع این دوره از کنگره جریانشناسی ادبیات پایداری است، اظهار کرد: ادبیات پایداری موجب بیداری و آگاهی نسل جدید و مردم میشود.
دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری افزود: کرمان در زمینه برگزاری کنگره پیشگام بوده و از سال ۱۳۸۴ که اولین دوره کنگره را برگزار کردیم، این کنگره به صورت مستمر در کرمان ادامه داشته است.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه دائمی کنگره ادبیات پایداری در کرمان مستقر است، ادامه داد: بیش از ۲۰ سال است که این کنگره را برگزار میکنیم و این اقدام موجب شده، کرمان در معرض افکار عمومی قرار گیرد.
امیری خراسانی با تاکید بر اینکه ادبیات پایداری انعکاسدهنده مقاومت دلیرانه مردم ایران در طول تاریخ است، گفت: کشور با توجه به جایگاه استراتژیکی که دارد، اسیر تهاجم بیگانگان بوده و در این راستا اندیشمندان، فیلسوفان، شاعران، حکیمان تولیدات مختلف داشتهاند و مقاومت مردم در مقابل بیگانگان را در کتب ثبت کردهاند.
وی تصریح کرد: کنگره ادبیات پایداری برای دو رسالت بازیابی و واکاوی گنجهای مخفیشده در متون ادبی در طول تاریخ و بازسرایی و ایجاد ادبیات پایداری کار انجام میدهد.
دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با اشاره به اینکه رشته ادبیات پایداری را در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه شهید باهنر کرمان راهاندازی کردیم، گفت: خروجی هر دوره کنگره را در قالب «نامه پایداری» منتشر کردهایم که مقالات دوره دهم کنگره در قالب دو جلد کتاب منتشر شده است.
امیری خراسانی با اشاره به اینکه ۷۵ مقاله به دبیرخانه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری رسیده، افزود: مقالات در شورای علمی کنگره که متشکل از دانشگاههای کرمان، شیراز، یزد، گیلان، تبریز، کرمانشاه، تهران، رفسنجان و دیگر دانشگاههای کشور است، بررسی میشوند.
وی با بیان اینکه جواب مثبت دو داور از سه داور را ملاک پذیرش مقالهها قرار دادهایم، گفت: ۳۷ مقاله مورد پذیرش واقع شده که ۱۴ مقاله برای قرائت و ارائه در برنامه گنجانده شده است.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰