افتتاح دو پروژه بیواتانول و بیوایمپلنت در جریان سفر رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه

 در جریان سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه ،مهندس باقرخانی؛ سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، از افتتاح دو پروژه بیواتانول و بیوایمپلنت را افتتاح خبر داد. این دو طرح که از پروژه‌های های‌تک و پیشرفته صنعتی محسوب می‌شوند، نقش مهمی در تحول اقتصادی و توسعه صنعتی استان خواهند داشت.

 

به گزارش خبرگزاری سردبیرپرس از کرمانشاه باقرخانی افزود:پروژه بیواتانول که توسط شرکت سوخت سبز زاگرس احداث شده، با سرمایه‌گذاری بیش از پنج همت و اشتغال‌زایی ۲۱۰ نفر ، در زمینه تولید بیواتانول سوختی با ظرفیت ۶۶ هزار تن و مکمل خوراک دام با ظرفیت ۵۰ هزار تن فعالیت دارد. این طرح از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان بوده و اکنون آماده افتتاح رسمی است.

پروژه بیوایمپلنت نیز با سرمایه‌گذاری یک همت و اشتغال‌زایی حدود ۱۰۰ نفر، در زمینه تولید انواع آلوگراف‌های استخوانی، تاندون و لیگامان و بیوایمپلنت قلبی و عروقی فعالیت می‌کند. این واحد صنعتی با فناوری پیشرفته، نقش مهمی در توسعه صنعت پزشکی و ارتقای سطح درمانی کشور خواهد داشت.

این افتتاحیه‌ها گامی مهم در راستای تحولات صنعتی و توسعه پایدار استان کرمانشاه محسوب می‌شوند.