برگزاری ۱۲۰۰ برنامه به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر در قزوین

سردبیر پرس/قزوین مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین گفت: با هدف گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدای این مرز و بوم ۱۲۰۰ عنوان برنامه در سالروز آزادسازی خرمشهر در قزوین برگزار خواهد شد. محمد امیری‌مقدم در آستانه سالروز پیروزی عملیات بیت‌المقدس در نشست […]

سردبیر پرس/قزوین مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین گفت: با هدف گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدای این مرز و بوم ۱۲۰۰ عنوان برنامه در سالروز آزادسازی خرمشهر در قزوین برگزار خواهد شد.

محمد امیری‌مقدم در آستانه سالروز پیروزی عملیات بیت‌المقدس در نشست خبری با اصحاب رسانه که دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های‌های دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: عملیات بیت‌المقدس عملیاتی خاص و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است؛ بعد از اشغال خرمشهر شرایط خاصی حاکم بود و نیروهای گسترده عراق در مجموعه خرمشهر حضور داشتند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین در ادامه گفت: از طرفی صدام نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی مطرح کرده بود که اگر ایرانی‌ها بتوانند خرمشهر را پس بگیرند، کلید بصره را به آن‌ها می‌دهم به همین سبب بعد از پیروزی امام راحل فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد چراکه نصرت الهی سبب پیروزی رزمندگان شد.
وی افزود: عملیات از ۱۰ اردیبهشت آغاز شد و طی چهار مرحله با حضور بیش از ۱۳۰ هزار نفر به پیروزی رسید، افراد بسیاری از قزوین در این عملیات حضور داشتند، پنج گردان از سپاه و مجموعه لشگر ۱۶ زرهی قزوین در عملیات بیت‌المقدس حضور داشتند و این عملیات با حضور آحاد مردم و یکپارچگی نیروهای مسلح انجام شد.
این مسئول بیان کرد: در عملیات بیت‌المقدس ۱۹ هزار نفر اسیر شدند و بعد از ۲۵ روز عملیات سخت و نفس‌گیر بیت‌المقدس به پیروزی رسید که منجر به آزادسازی خرمشهر و  ۵۴۰۰ کیلومترمربع از خاک ایران شد و پس از این عملیات صدام دیگر عملیات جدی علیه ایران انجام نداد چراکه پس از آزادسازی خرمشهر برگ برنده دست جمهوری اسلامی ایران بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین خاطرنشان کرد: در راستای گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر برنامه‌هایی پیش‌بینی شده و این موارد با شعار «ما فاتحان قله‌ایم» برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: عطرافشانی مزار شهدای تپه نورالشهدا، همایش گرامیداشت سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر در موزه دفاع مقدس، رونمایی از ۱۰ عنوان کتاب دفاع مقدس، برگزاری نمایشگاه شهدای عملیات بیت‌المقدس در مجموعه گلزار شهدا همراه با روایتگری، همایش عملیات بیت‌المقدس در مسجد راه چمن، برگزاری همایش نقش لشکر ۱۶ زرهی قزوین در عملیات بیت‌المقدس و یادواره ۵۶ شهید آماد و پشتیبانی سپاه از جمله این برنامه‌ها است.
به گزارش سردبیر پرس، امیری‌مقدم در پایان گفت: دیدار با خانواده شهدا، برگزاری برنامه صبحگاه مشترک فراجا استان، دیدار یگان‌های نظامی و انتظامی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، خاطره‌گویی رزمندگان، تجلیل از خانواده شهدا، گلبانگ مقاومت و پیروزی در سطح مدارس استان نیز از دیگر برنامه‌های مهم در این ایام است.
انتهای پیام