حفظ چراغ تولید روشن، از اولویتهای مهم است
- به گزارش سردبیرپرس از کرمانشاه، حبیبی استاندار : اهمیت حمایت از تولید و سرمایهگذاری در سال جاری که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» مزین شده است، تأکید و اظهار داشت ؛ مقام معظم رهبری بر اهمیت این موضوع تأکید کرده و مسئولیت همه ما را در این راستا سنگینتر میداند، بنابراین باید با انگیزه و جدیت بیشتری در جهت تحقق اهداف تولید و توسعه اقتصادی گام برداریم.
وی افزود ، حضور در جمع فعالان تولیدی استان و دیدار با سه واحد تولیدی که علیرغم نبودن در ظرفیت کامل، فعال بودند، مورد تقدیر قرار گرفت. این واحدها در سطح کشور شناخته شدهاند و نشاندهنده پویایی و توانمندی صنعت استان هستند.
حبیبی تصریح کرد ، برنامهریزی منسجم و همکاری مدیران اجرایی برای کمک به چرخش سریعتر این واحدها و حفظ چراغ تولید روشن، از اولویتهای مهم است؛ چرا که استمرار فعالیتهای تولیدی منجر به ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و تأمین معیشت مردم میشود.
استاندار کرمانشاه گفت: در سفر رئیسجمهور به استان، تصمیمات خوبی اتخاذ و کارهای کارشناسی انجام شد. قریب به ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای رونق تولید اختصاص یافته است که نیازمند تلاش شبانهروزی مدیران دستگاههای اجرایی، بهویژه در حوزه اقتصادی و بانکها است تا این تسهیلات سریعتر جذب و در اختیار واحدهای تولیدی قرار گیرد. برای پیگیری این موضوع، دو کمیته تشکیل شده است: یکی مربوط به حوزه اقتصادی واحدهای تولیدی که باید هر هفته جلسات داشته باشد و دیگری پیگیر پروژههای عمرانی، که نزدیک به ۲۶ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت برای آن تخصیص یافته است. هدف از این جلسات، نظارت مستمر و گزارشدهی ماهانه به مردم و رئیسجمهور است.
وی گفت ؛ در مورد واحدهای تولیدی، چند پروژه مهم مورد اشاره قرار گرفت:
۱. واحد صنایع غذایی: پروژه تصفیهخانه فاضلاب این واحد نیازمند پیگیری محیطزیست است تا فرآیند تصفیه به درستی انجام شود و پساب قابل استفاده باشد. همکاری شرکت توزیع برق در تأمین برق مورد نیاز تصفیهخانه نیز ضروری است.
۲. واحد تولید کاغذ دیواری و دفترچههای یادداشت: این واحد عمدتاً صادراتمحور است و نشان میدهد که حمایت مناسب، میتواند کارهای بزرگتری انجام دهد. بانک توسعه تعاون و بانک صنعت و معدن باید در تأمین منابع مالی، هم در بخش سرمایه ثابت و هم در گردش، کمک کنند. پیگیریهای لازم در این زمینه انجام و در صورت نیاز، رایزنیهای مستقیم در تهران صورت گیرد.
۳. کارخانه تولید کاشی: این واحد ۹۰ درصد تولیداتش صادراتی است و نشان میدهد که محصولات باکیفیت، پایدار و توسعهپذیر هستند. باید فازهای بعدی توسعه این کارخانه نیز سریعتر راهاندازی شود، و منابع مالی مورد نیاز از طریق بانک صنعت و معدن تأمین گردد. در صورت نیاز، امکان تخصیص سریعتر اعتبار از طریق بانکهای دیگر وجود دارد.
حبیبی یادآور شد ؛ در حوزه انرژی، با توجه به محدودیت منابع برق و گاز، تأکید بر مراقبت و صرفهجویی است. اما با تدابیر دولت، از جمله بهرهگیری از انرژی خورشیدی، شرایط بهتر خواهد شد. واحدهای تولیدی باید در زمینه تأمین برق خود مستقل شوند و در صورت نیاز، برق مورد نیاز خود را از طریق پنلهای خورشیدی تأمین کنند. نمونههایی در استان کرمانشاه وجود دارد که این کار انجام شده است. واحدهای بزرگ مانند کارخانه کاژه، با حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر پرسنل مستقیم و ۲۰۰۰ نفر غیرمستقیم، باید برق خود را تأمین و در صورت نیاز، برق اضافی را به شبکه بفروشند.
حبیبی در پایان، از امام جمعه، فرماندار، مدیران استانی و شهرستان، بانکها، اصحاب رسانه و خبرنگاران که در حمایت و پیگیری امور تولید نقش دارند، تشکر و قدردانی به عمل آمد. همچنین، بر استمرار بازدیدها و نظارتهای مستقیم بر روند فعالیت واحدهای تولیدی تأکید شد تا انگیزه و روحیه مدیران و کارگران تقویت شود و مشکلات موجود برطرف گردد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰