دستگیری داماد قاتل ۲ ساعت پس از قتل پدر زن در کرمانشاه 

کرمانشاه - رئيس پليس آگاهي استان از دستگيري جوان 32 ساله اي خبر داد که با شليک گلوله اقدام به قتل پدر همسر خود در کرمانشاه کرده بود.

 

 

به گزارش خبرگزاری سردبیر پرس از کرمانشاه به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ “علی کرمی” در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از وقوع یک مورد قتل مردی ۵۵ ساله در شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: تحقیقات ابتدایی کاراگاهان پلیس آگاهی نشان می داد مرد میانسال به ضرب گلوله و وتوسط داماد خود به قتل رسانده و فرد قاتل هم بلافاصله متواری شده است.

 

سرهنگ کرمی یادآوری کرد: ماموران در ادامه و با انجام کارهای اطلاعاتی و تحقیقات گسترده خود تنها ۲ ساعت بعد از وقوع حادثه موفق به شناسایی محل اختفای قاتل فراری در یکی از محلات حاشیه ای شهر کرمانشاه شده و طی عملیاتی وی را دستگیر کردند.

 

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه یادآوری کرد: متهم دستگیر شده که جوانی ۳۲ ساله بود در بازجویی ها به ارتکاب قتل پدر همسرش اعتراف و انگیزه اش را از این کار اختلافات قبلی با خانواده مقتول عنوان کرد.

 

وی تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی همچنین در بازرسی های انجام گرفته از مخفیگاه قاتل، یک قبضه اسله کلت کمری، یک تیغه خشاب و ۵ عدد فشنگ کشف کردند.

 

سرهنگ کرمی در پایان از تشکیل پرونده ای در این راستا و معرفی قاتل دستگیر شده به دستگاه قضائی خبر داد و گفت: تحقیقات تکمیلی پلیس همچنان ادامه دارد.