شورای راهبردی میراث‌فرهنگی مازندران به طور رسمی آغاز به کار کرد

سردبیر پرس/مازندران مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، گفت: شورای راهبردی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با حضور فعالان و صاحب‌نظران این حوزه به طور رسمی آغاز به کار کرد. حسین ایزدی سه‌شنبه ۶ خرداد در نخستین جلسه شورای راهبردی اداره‌کل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران که با حضور فعالان و صاحب‌نظران این […]

سردبیر پرس/مازندران مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، گفت: شورای راهبردی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با حضور فعالان و صاحب‌نظران این حوزه به طور رسمی آغاز به کار کرد.

حسین ایزدی سه‌شنبه ۶ خرداد در نخستین جلسه شورای راهبردی اداره‌کل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران که با حضور فعالان و صاحب‌نظران این حوزه  در سالن اجتماعات اداره‌کل برگزار شد، گفت: شورای راهبردی اداره‌کل میراث‌فرهنگی مازندران با هدف همگرایی تلاش‌ها، برنامه ریزی کلان و سیاست گذاری هوشمندانه در طراحی و ساز و کارهای مناسب برای اجرایی کردن سیاست‌های کلان نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و نقشه راه اصلاح نظام اداری، تشکیل شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، بیش‌بینی بودجه مورد نیاز برای اجرای برنامه‌های اصلاح نظام اداری در سطح استان، پیگیری برنامه‌های ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در اداره‌کل و شهرستان‌ها، بررسی و تصویب اعتبار لازم برای استقرار و توسعه دولت الکترونیک، ارتقای کیفیت خدمات دولتی برای افزایش میزان رضایتمندی مردم و کاهش هزینه‌ها، بررسی و تعیین برنامه‌های مورد نیاز به منظور ارتقای فرهنگ سازمانی، نهادینه کردن اصول پاسخگویی، شفافیت و تقویت نقش نظارتی تشکل‌های مردمی در بخش عمومی و بررسی و تایید گزارش‌های تحلیلی ادواری از اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در سطح استان را از جمله وظایف شورای راهبردی مازندران، برشمرد.
او افزود: حفاظت و صیانت علمی از میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس، توسعه گردشگری پایدار با تکیه بر ظرفیت‌های بومی، تاریخی و طبیعی، حمایت ویره از صنایع‌دستی، ایجاد اشتغال پایدار، ارتقا و به‌ روزرسانی شیوه‌های مدیریتی، ترویج فرهنگ حفاظت از میراث‌فرهنگی و افزایش مشارکت جوامع محلی از اصلی‌ترین راهبردهای این شورا، مصوب شده است.
حسن فاضلی باستان‌شناس و استاد دانشگاه نیز در این جلسه گفت: باید مردم را با مواریث تاریخی بسیار ارزشمند مازندران آشنا کنیم و روح حاکم بر میراث‌فرهنگی در تمام اجزای سیستم مسلط شود.
این باستان‌شناس و استاد دانشگاه با تاکید بر این مطلب که این استان سرشار از ناشناخته‌هاست، افزود: مهم‌ترین نیاز ما تغییر رویکرد ماست.
 رحمت عباس نژاد، دانشیار دانشکده هنر و معماری مازندران نیز دیگر سخنران این جلسه، قوانین متضاد دستگاه‌های اجرایی را مانع اصلی پیشرفت برشمرد، و ادامه داد: شورای راهبردی استراتژی را تعیین می‌کند و می‌توانند دستور کاری مهم و اولویت‌دار برای استان تدوین کند.
او تصریح کرد: میراث‌فرهنگی استان حال چندان مساعدی ندارد و ما باید تلاش کنیم تا سواد میراثی جامعه را ارتقا دهیم.
جعفر اولادی فعال حوزه گردشگری و استاد دانشگاه نیز در این جلسه گفت: امکانات فوق‌العاده‌ای و مزیت‌های فراوانی در استان داریم اما متاسفانه برای آن کاری انجام ندادیم.
او با بیان اینکه باید با انتخاب دو هدف تمام تلاشمان را برای نتیجه‌گیری انجام دهیم، افزود: امروز دنیای ارتباطات است و امکانات فراوانی را در پروژه‌ها میبینم و باید ما هم به‌روز شویم.
سید اسماعیل هاشمی، مدیرکل اقتصاد دارایی مازندران نیز، یادآور شد: شناسایی فرصت‌ها که یکی از موضوعات مهم با توجه به شعار سال است، ادامه داد: ظرفیت و فرصت در استان مازندران و دیگر استان‌های شمالی بی‌نظیر است و قطعا میتوان با نظرات تخصصی این شورا و بخش خصوصی فعال مبحث سرمایه‌گذاری در استان را فعال‌تر کنیم.
به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی مازندران، بابک مومنی، مدیرکل جهاد کشاورزی نیز در این جلسه تنها راه توسعه استان در این حوزه را ایجاد یک بسته اقتصادی کامل دانست و گفت: مازندران نیازمند یک اراده جمعی است اگر ما بتوانیم با یک برنامه‌ریزی بوم‌گردی‌های تخصصی متناسب با فرهنگ و زیست بوم منطقه را ایجاد کنیم، قطعاً مالک آن مجموعه خودش به کشاورزی خدمت می‌کند و این کار، اقتصاد چند بعدی را به جریان می‌اندازد.
انتهای پیام