کارگروه تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در کرمانشاه تشکیل می شود 

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از تشکیل کارگروه تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در کرمانشاه خبرداد‌. 

 

 

به گزارش  خبرگزاری سردبیرپرس از کرمانشاه حمیدرضا کریمی دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه، دومین جلسه تخصصی در سال ۱۴۰۴ با محوریت بررسی وضعیت وسایل نقلیه توقیفی برگزار گردید. این جلسات که طی دو سال گذشته به صورت مستمر و منظم تشکیل می‌شود، در راستای اجرای بخشنامه ریاست معظم قوه قضاییه و با هدف ساماندهی و تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

 

در این نشست که به ریاست دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه برگزار شد، موضوع رفع توقیف موتورسیکلت‌ها و سایر وسایل نقلیه توقیفی به طور ویژه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، کارگروهی متشکل از پلیس راهور، پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری، معاونت پایش و توسعه منابع فرماندهی انتظامی و سایر پلیس‌های مرتبط تشکیل خواهد شد تا ضمن یکسان‌سازی آمارها، اقدامات لازم جهت اطلاع‌رسانی و تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی به انجام برسد.

 

همچنین مقرر گردید با نظارت بازرسی انتظامی، تمهیداتی اندیشیده شود تا از بروز مشکلات احتمالی در آینده و تکرار موارد مشابه جلوگیری به عمل آید. از جمله این تدابیر، الزام به تکمیل کامل اطلاعات مربوط به وسایل نقلیه توقیفی، به ویژه فیلدهای مرتبط با دستورات قضایی پیش از انتقال و استقرار خودروها در پارکینگ‌ها می‌باشد.

 

دادستان مرکز استان کرمانشاه تاکید کرد که این جلسات مستمر و هماهنگ، گامی مهم در جهت بهبود فرآیندهای قضایی و انتظامی مرتبط با وسایل نقلیه توقیفی است و با همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط، تلاش خواهد شد مشکلات موجود به بهترین شکل ممکن حل و فصل شود.