«مجمع جهانی گردشگری شهری» در تهران به تعویق افتاد

دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد اعلام کرد: «مجمع جهانی گردشگری شهری» که قرار بود ۳ و ۴ تیرماه ۱۴۰۴ (۲۴ و ۲۵ ژوئن ۲۰۲۵) در تهران برگزار شود، به تعویق افتاد. به گزارش سردبیر پرس، زوراب پولولیکاشویلی، دبیرکل سازمان جهانی گردشگری ملل متحد، در پیامی رسمی خطاب به سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، […]

دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد اعلام کرد: «مجمع جهانی گردشگری شهری» که قرار بود ۳ و ۴ تیرماه ۱۴۰۴ (۲۴ و ۲۵ ژوئن ۲۰۲۵) در تهران برگزار شود، به تعویق افتاد.

به گزارش سردبیر پرس، زوراب پولولیکاشویلی، دبیرکل سازمان جهانی گردشگری ملل متحد، در پیامی رسمی خطاب به سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با ابراز نگرانی از تحولات اخیر، حمایت و همراهی جامعه جهانی گردشگری را با ملت ایران اعلام کرد و گفت: افکار و دل‌های ما با مردم شریف ایران است.  
او با اعلام تصمیم این سازمان برای تعویق انداختن «مجمع جهانی گردشگری شهری» که قرار بود ۳ و ۴ تیرماه ۱۴۰۴ (۲۴ و ۲۵ ژوئن ۲۰۲۵) در تهران برگزار شود، تأکید کرد: این تصمیم بر پایه توصیه‌های اداره ایمنی و امنیت سازمان ملل اتخاذ شده و به‌هیچ‌وجه از ارزش‌های میزبانی ایران نمی‌کاهد.
پولولیکاشویلی گفت: جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از پایداری فرهنگی، مهمان‌نوازی اصیل و میراث تاریخی بی‌بدیل، همواره مورد تحسین جامعه جهانی گردشگری بوده و این موقعیت، تضمین‌کننده جایگاه ممتاز ایران در عرصه بین‌المللی است.
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری، تعویق این اجلاس را فرصتی برای تقویت مشارکت جهانی و برگزاری شکوهمندتر آن در آینده دانست و افزود: این وقفه، بستری برای فراهم آمدن شرایطی باثبات‌تر و حضور گسترده‌تر میهمانان بین‌المللی خواهد بود. سازمان جهانی گردشگری متعهد است این مجمع را در آینده‌ای نزدیک، با بالاترین سطح مشارکت، در سطحی شایسته از نظر علمی، فرهنگی و دیپلماتیک برگزار کند.
پولولیکاشویلی با اشاره به اهمیت راهبردی این رویداد برای آینده گردشگری شهری، اظهار کرد: ما بر تعهد خود برای ادامه همکاری نزدیک و برنامه‌ریزی دوباره این مجمع تأکید می‌کنیم. این رویداد نه لغو شده و نه فراموش شده، بلکه در زمانی شایسته‌تر و با قدرتی دوچندان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام