حسن یزدانی در وزن ۹۷ کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد

به گزارش پایگاه خبری سردبیر پرس؛ پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، درباره ادامه تمرین‌های تیم ملی کشتی آزاد در روزهای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: کشورمان وارد یک جنگ ناخواسته و تحمیلی شد اما الحمدلله مردم خوب ایران پای کار کشور آمدند و دفاع و حمایت جانانه‌ای از نیروهای مسلح کردند که باعث دلگرمی […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر پرس؛ پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، درباره ادامه تمرین‌های تیم ملی کشتی آزاد در روزهای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: کشورمان وارد یک جنگ ناخواسته و تحمیلی شد اما الحمدلله مردم خوب ایران پای کار کشور آمدند و دفاع و حمایت جانانه‌ای از نیروهای مسلح کردند که باعث دلگرمی همه ما شد تا از تلاش دست نکشیم. ما نیز با الگوبرداری از مردم و نیروهای مسلح تمریناتمان را ادامه دادیم؛ چرا که معتقدیم در سختی‌ها کارکردن ارزش دوچندانی دارد و بچه‌های ما با وجود نگرانی خانواده‌هایشان دست به دست هم دادند تا تمرینات خوبی را پشت‌ سر بگذاریم. بعد از هر سختی، حتماً آسانی است و خدا حتماً مزد زحمات این بچه‌ها را می‌دهد.

به نقل از ایسنا، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره وضعیت آزادکاران تیم ملی در راه حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ خاطرنشان کرد: رفته‌رفته تیم‌مان تکمیل می‌شود. تاکنون ملی‌پوشان ما در هشت وزن مشخص شده‌اند. در اوزان ۷۰ و ۷۹ کیلوگرم نیز نفرات منتخب به مسابقات رنکینگ‌ مجارستان خواهند رفت تا در ادامۀ چرخه انتخابی تیم ملی، ملی‌پوشان این دو وزن نیز مشخص شوند. برنامه‌ریزی ما به‌ گونه‌ای بوده که در هر اردو هدف خاصی را دنبال کنیم. ان‌شاء‌الله در آستانۀ مسابقات جهانی همه بچه‌های ما به آن سطح آمادگی مد نظر می‌رسند.
او درباره کار دشوار آزادکاران ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ کرواسی گفت: همینطور است و قطعا کار سختی در این رقابت‌ها داریم. دو تیم روسیه و آمریکا طی سالیان اخیر به عناوین قهرمانی جهان رسیده‌اند و نبرد تیمی سختی داریم. از تیم‌های ژاپن، گرجستان و آذربایجان هم نباید غافل شویم و البته که تک‌ستاره‌هایی هم در سایر تیم‌ها مثل بحرین، هند و مجارستان حضور دارند که می‌توانند خطرساز باشند ولی ما تیم خوب و یکدستی داریم و بیشتر به توانایی خودمان فکر می‌کنیم. قطعاً وقتی توانایی‌ات را بالاتر ببری، رقبا را پشت سر می‌گذاری.
درستکار درباره وضعیت آسیب‌دیدگی برخی کشتی‌گیران تیم ملی نیز گفت: خدا را شکر ضرب‌خوردگی جدی میان بچه‌ها نداریم. امیرعلی آذرپیرا هم که جراحی سنگینی را پشت‌ سر گذاشت به تشک برگشت و انتخابی هم گرفت. محمد نخودی نیز بعد از جراحی‌اش، به تمرینات آمده است و امیدوارم دیگر آسیب‌دیدگی جدی نداشته باشیم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره حذف برخی نفرات از چرخه انتخابی وزن ۷۰ کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد و اینکه آیا بابت دو وزن باقیمانده نگرانی دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: نگران نیستیم. برنامه‌ریزی فدراسیون و کادر فنی طوری بوده که دست‌مان پر است. در وزن ۷۹ کیلوگرم به محمد نخودی به دلیل کسب مدال در مسابقات جهانی آلبانی و مصدومیتی که داشت فرصت دادیم تا به محض آمادگی وارد چرخه‌ شود. در  وزن ۷۰ کیلوگرم نیز گزینه‌های خوبی داریم که در حال رقابت هستند.
او درباره آخرین وضعیت حسن یزدانی و اینکه آیا مشخص شده است او پس از بازگشت به میادین به دنبال انجام عمل جراحی، در وزن ۹۲ یا ۹۷ کیلوگرم مبارزه می‌کند، گفت: حسن هم با من و هم آقای دبیر مرتباً تماس دارد و بدون حاشیه در حال تمرین است. امیدواریم از یک تا دو ماه آینده به روی تشک بازگردد. با توجه به شرایط وزنی که دارد و همچنین دو بار انجام عمل جراحی کتف، کاهش وزن به صلاح یزدانی نیست و او بعد از مسابقات جهانی به احتمال زیاد در وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی خواهد گرفت. ان‌شاءالله یک حسن یزدانی خوب و سر حال، همان‌طور که مردم دوست دارند، داشته باشیم.
درستکار در پایان درباره صحبت‌های علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی، مبنی بر اینکه اگر امیررضا معصومی پس از چند مرتبه غیبت این بار نیز در تمرینات تیم ملی حاضر نشود از ترکیب تیم ملی کنار گذاشته می‌شود، خاطرنشان کرد: در تیم ملی حرف اول را نظم و اخلاق می‌زند و فرقی ندارد کشتی‌گیر در چه جایگاهی است. هر کسی نتواند با برنامه اردو همراه باشد و نظم اردو را بر هم بزند، باید تنبیه شود. در روز اول اردوی قبلی ما، امیررضا مشکل تحصیلی داشت و به اردو نیامد اما در اردوی بعدی نیز بدون دلیل غایب بود و حالا هم که در اردوی فعلی تیم ملی کنار ما نیست. اگر توضیحات او قانع‌کننده نباشد و به همین منوال پیش برود، دیگر او را نخواهیم داشت.

۲۵۷ ۲۵۱