خادمان شهر سامرا

به گزارش سردبیر پرس؛ سیدمحمدرحیم مرتضوی در جمع خادمین حسینی در شهر سامرا گفت: خدمت به زائرین اربعین حسینی از جمله اقدامات شایسته مجموعه شهری است که هر ساله شهرداری تهران با تمامی عوامل و امکانات جهت برگزاری باشکوه این رویداد عظیم مردمی فعالیت گسترده‌ای دارد. وی با تقدیر از تلاش بی‌وقفه خادمین منطقه۹ که […]

به گزارش سردبیر پرس؛ سیدمحمدرحیم مرتضوی در جمع خادمین حسینی در شهر سامرا گفت: خدمت به زائرین اربعین حسینی از جمله اقدامات شایسته مجموعه شهری است که هر ساله شهرداری تهران با تمامی عوامل و امکانات جهت برگزاری باشکوه این رویداد عظیم مردمی فعالیت گسترده‌ای دارد.
وی با تقدیر از تلاش بی‌وقفه خادمین منطقه۹ که پاکسازی معابر و اماکن مقدس شهر سامرا را عهده دار هستند، افزود: امسال برای سومین سال پیاپی خادمین حسینی رهسپار شهر سامرا شدند که حضور بیش از ۵۰نفر از عوامل کارگری منطقه۹ جهت پاکسازی و خدمت‌رسانی به زوار حرمین شریفین اعزام شده‌اند.
مرتضوی با اشاره به خدمت‌رسانی شبانه روزی عوامل اجرایی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) اعلام کرد: خادمین حسینی منطقه۹ در راستای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، فعالیت خود را از ۱۴مرداد در شهر سامرا آغاز کرده‌اند که با سه شیفت ۸ساعته و حضور ۱۸ نفر در هر شیفت، نسبت به نظافت و پاکسازی معابر و اماکن مقدس شهر سامرا اقدام می‌کنند.
شهردار منطقه۹ با توضیح بیشتر در این خصوص یادآور شد: این فعالیت‌ها در خیابان اصلی حرم عسگریین «باب‌الفرج» به مساحت ۶ هکتار، خیابان شارع رئیس با ۴ هکتار و پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر به مساحت ۱۰ هکتار و نیز خیابان مروی که در کل با مساحتی بالغ بر ۲۰هکتار انجام می‌شود که در مجموع ۷۰تن زباله تاکنون از این مناطق جمع‌آوری شده است تا محیطی پاک و آرام برای زائران فراهم شود.
وی تصریح کرد: خادمین با تعهد و روحیه جهادی، تمام توان خود را برای خدمت به عاشقان امام حسین (ع) به کار گرفته‌اند تا فضایی آرامش‌بخش برای زائران فراهم کنند که این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی مجموعه شهری منطقه۹ در راستای ارتقاء سطح خدمات و جلب رضایت زائران اربعین حسینی در شهر سامرا است.
شهردار منطقه ۹ در پایان تاکید کرد که خدمت‌رسانی ۲۴ساعته خادمین حسینی در شهر سامرا تا پایان مراسم اربعین، در راستای ایجاد محیطی پاکیزه برای زوار اباعبدالله الحسین علیه السلام ادامه خواهد داشت.
انتهای خبر//ح. ع
منبع: سایت شهر