افتتاح واحد فرآورده‌های گوشتی بیستون با حضور استاندار کرمانشاه و مدیرکل صمت در هفته دولت

هفته دولت و در راستای حمایت از تولید داخلی و اشتغال‌زایی، واحد فرآورده‌های گوشتی بیستون با حضور دکتر حبیبی؛ استاندار کرمانشاه، و مهندس باقرخانی؛ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، به طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش سردبیرپرس و به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت،معدن وتجارت استان کرمانشاه؛ این واحد تولیدی که پس از چند سال رکود با سرمایه‌گذاری جدید و رفع موانع حقوقی و مالی به چرخه تولید بازگشته، ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰۰ تن انواع فرآورده‌های گوشتی را داراست و با اشتغال مستقیم برای ۲۰ نفر و سرمایه گذاری ۳۵ میلیارد تومان، گامی مؤثر در رونق اقتصادی منطقه برداشته است.

مهندس باقرخانی در این مراسم با تأکید بر اهمیت سلامت محصولات غذایی، خواستار رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در تولید شد و افزود: «با توجه به شناخت برند بیستون در بازار، توسعه تولید و صادرات این واحد باید در اولویت قرار گیرد.»

 

وی ضمن اشاره به حمایت‌های اداره کل صمت از واحدهای تولیدی، ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند، شاهد شکوفایی بیشتر صنایع غذایی در استان باشیم و با تزریق نقدینگی به این واحدهم اشتغال را تثبیت کنیم و هم اینکه با ظرفیت فول و بیشتر از آن چیزی که در پروانه بهره برداری هست برسد که قطعا با توانی که در مجری کار هست به دور از انتظار نیست.

 

این افتتاح نمادی از تلاش‌های دولت در مسیر تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» و تقویت بنیه اقتصادی استان کرمانشاه است.