مدير امور شعب بانک سپه استان کرمانشاه:

پرداخت ۱۰۰ درصدی تسهیلات ازدواج درکرمانشاه

مدیر امور شعب بانک سپه استان کرمانشاه از پرداخت 100 درصدی تسهیلات ازدواج و 95درصدی تسهیلات فرزندآوری خبر داد وگفت : عدم پرداخت مابقی تسهیلات فرزندآوری به دلیل نبود مدارک یا ضامن بوده است.

به گزارش سردبیرپرس از کرمانشاه

گرشاسب فرجی، در نشست خبری  با اصحاب رسانه گفت: بانک سپه در حوزه خدمات کشاورزی، تولید، صنعت، بازرگانی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان مرداد سال‌جاری مجموعاً ۴۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشترکین پرداخت کرده است که  در بخش مشاغل خانگی ۸۹ درصد  اختصاص‌یافته است  که ۱۱ درصد به دلیل نقص مدارک یا عدم پیگیری متقاضیان انجام نشده است و  در حوزه پرداخت تسهیلات تبصره‌ای کمیته امداد ۹۰ درصد، قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان آموزش‌دیده ۸۸ درصد و بسیج سازندگی ۹۸ درصد تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند

 

فرجی با تاکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی اعتبارات تخصیص یافته به اشتغال‌زایی بسیج سازندگی، از محقق شدن ۹۳ درصدی اشتغال‌زایی کمیته امداد خبر داد و گفت: تنها چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان از این اعتبارات باقی مانده است.

وی گفت : بانک  سپه در بخش فعالیت‌های اجتماعی و خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز خسروی،با ایجاد موکب مردمی و خدمات متنوع بانکی ارائه داده است، بانک سپه به عنوان اولین بانک، هشت دستگاه خودپرداز سیار را در مسیر اربعین حسینی برای رفاه حال زائران مستقر کرد. از این تعداد، هفت  دستگاه در مرز خسروی و یک دستگاه در یادمان شهدای تنگه مرصاد برای ارائه خدمات به زائران در حال بازگشت، فعال بود.

فرجی گفت :  سه شعبه بانک سپه درشهرهای  کرمانشاه و قصرشیرین به فروش ارز اربعین اختصاص داده شد که در مجموع بالغ بر ۴۲ میلیون دینار ارز از طریق این شعب به زائران اربعین پرداخت و عرضه شد.

وی با اشاره به برپایی موکب مردمی کارکنان بانک سپه در پنج مرز رسمی کشور از جمله میرجاوه، آذربایجان غربی، کرمانشاه، ایلام و دو مرز در خوزستان، گفت: این موکب‌ها با جمع‌آوری کمک‌های داوطلبانه همکاران سراسر کشور برپا شد و به مدت ۱۲ روز به زائران خدماتی ازجمله حدود ۱۰ هزار پرس صبحانه، ۸۰۰۰پرس میان‌ وعده و ۸۰۰۰ پرس شام در موکب‌ها توزیع شد. همچنین ۱۲۰ هزار بطری آب بین زائران توزیع شد.

فرجی گفت: ۲ شعبه بانک سپه در مرز خسروی برای ارائه خدمات بانکی به مراجعین و زائران، از جمله تعویض کارت، تغییر رمز و انجام امور حسابرسی ،فعال بود  حتی در مواقعی که امکان ارائه خدمات در خارج از شعبه وجود نداشت، با استفاده از امکانات موجود، مشکلات مراجعین را برطرف می‌ کردیم.

مدیر امور شعب بانک سپه استان کرمانشاه

اظهارداشت : مشکلات فنی که اخیراً برای دو بانک در استان رخ داده بودبا تلاش شبانه‌روزی همکاران۹۹درصد مشکلات برطرف شده و تنها یک درصد برای احتمالات باقی مانده است.

فرجی  درادامه افزود: ما طرح‌های تشویقی ویژه‌ای را برای جذب مجدد این مشتریان و بازگرداندن اعتماد آن‌ها به بانک در نظر گرفته‌ایم. یکی از این طرح‌ها، معرفی محصول جدید “نگین زرین” با کارمزد صفر تا چهار درصد است که با هدف حمایت از اقشار مختلف جامعه، به ویژه رزمندگان و ایثارگران، ارائه شده است.

وی گفت : طرح «نگین فراپویا» نیز با افزایش ۳۰ درصدی مبلغ و تعداد اقساط نسبت به طرح‌های قبلی، مزیت‌های بیشتری را برای مشتریان فراهم می‌کند. همچنین، با برگزاری قرعه‌کشی بزرگ «باران امید»، ۱۰۰ جایزه ۲۵۰ میلیون تومانی و ۱۰۰ جایزه ۱۰۰میلیون تومانی به سپرده‌گذاران اهدا خواهد شد.

فرجی درپایان با تاکید بر رویکرد مشتری‌مداری بانک سپه، گفت: ما همواره تلاش می‌کنیم تا با ارائه خدمات نوین و قابل قبول، رضایت مشتریان خود را جلب کنیم و اطمینان داریم که با اجرای طرح‌های تشویقی جدید، شاهد بازگشت مشتریان و افزایش اعتماد آن‌ها به بانک خواهیم بود.