نجات یک نفر در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی خیابان شریعتی کرمانشاه

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری کرمانشاه گفت: یک نفر بر اثر آتش سوزی ساختمان مسکونی سه طبقه در خیابان شریعتی کرمانشاه که درون ساختمان محبوس شده بود توسط امدادگران سازمان آتش نشانی نجات پیدا کرد.

 

.

آتشپاد سعید قادری در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیرپرس در کرمانشاه، اظهار کرد: ساعت ۱۷:۳۵ عصر دوشنبه ۱۰ شهریورماه حادثه آتش سوزی ساختمان مسکونی در خیابان شریعتی به ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اعلام شد.

 

وی عنوان کرد: بی درنگ ۶ نیروی آتش نشان با دو دستگاه خودرو امدادی و نردبان ۳۲ متری هیدرولیکی از ایستگاه نجات مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.

 

قادری گفت: با حضور امدادگران سازمان آتش نشانی در محل، مشخص شد که طبقه سوم ساختمان مسکونی دچار حریق شده و دود به تمام واحد ها سرایت کرده است.

 

وی بیان کرد: آتش نشانان در ابتدا همزمان با تخلیه ساکنین، اقدام به مهار آتش سوزی نمودند که ضمن مهار آتش سوزی، از گسترش حریق جلوگیری به عمل آمد.

 

قادری عنوان کرد: بر اثر این حادثه یک نفر از ساکنین ساختمان دچار دودگرفتکی شده بود که توسط آتش نشانان به بیرون از ساختمان منتقل و بصورت سرپایی مداوا شد، علت حادثه نیز در دست بررسی است.