آغاز برداشت زیتون در کرمانشاه از ۱۰ شهریور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان دارای بیش از یک هزار هکتار باغ زیتون با رعایت اصول فنی باغبانی است که از نظر میزان و کیفیت تولید اهمیت بالایی دارند و برداشت زیتون از دهم شهریور آغاز شده است.

سعید کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیرپرس در کرمانشاه اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت زیتون در استان کرمانشاه مربوط به شهرستان دالاهو است و پس از آن شهرستان‌های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، جوانرود، قصرشیرین، گیلانغرب و پاوه از دیگر مناطق مهم تولید زیتون محسوب می‌شوند.

 

وی با اشاره به ارقام پرکشت زیتون در استان افزود: زرد، روغنی، مانزانینا و کنسروالیا بیشترین درصد تولید زیتون استان را تشکیل می‌دهند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه درباره فرآوری محصول توضیح داد: حدود ۵۰ درصد از زیتون تولیدی سال‌جاری برای تهیه کنسرو و بقیه برای تولید روغن زیتون استفاده خواهد شد و عمده محصول در کارگاه‌های سنتی و یک کارخانه فعال استان فرآوری می‌شود.

 

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی، نوع ارقام کشت شده و رعایت اصول فنی داشت و برداشت، زیتون تولیدی استان کیفیت بالایی داشته و برای تولید کنسرو و روغن مناسب است.

 

کریمی یادآور شد: استان کرمانشاه از نظر سطح زیرکشت هشتم و از نظر میزان تولید رتبه هفتم کشور را دارد.