کرمانشاه با ۲۲۳۰ اثر تاریخی ظرفیت بی‌بدیلی در گردشگری دارد/ بهره‌گیری از ظرفیت نسل جوان برای تحول در گردشگری

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه بر ضرورت نقش‌آفرینی نسل جوان در تحول گردشگری کشور تأکید کرد و گفت: میراث‌فرهنگی کرمانشاه در مسیر درستی حرکت کرده که باید تقویت شود.

به‌گزارش سردبیر پرس از کرمانشاه؛ حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز سه‌شنبه (هشتم مهرماه) در دیدار با مدیرکل و کارکنان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان که به مناسبت هفته گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه استانی با ۲ هزار و ۲۳۰ اثر تاریخی ثبت ملی و ظرفیت‌های متنوع در حوزه طبیعت، گردشگری مذهبی و دفاع مقدس است که می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری کشور تبدیل شود.

 

وی با بیان اینکه برخی کشورها اقتصاد خود را بر پایه گردشگری بنا کرده‌اند، افزود: این حوزه بستری ارزشمند است تا نظام و مسئولان کشورمان ثابت کنند می‌توان با رعایت ارزش‌های اسلامی و انسانی، گردشگری را سامان داد.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: اکثر انسان‌ها به ارزش‌های فرهنگی، عقلانی و اخلاقی علاقه‌مند هستند و جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در این زمینه الگویی ارزش‌مدار برای جهان معرفی کند.

 

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به نقش مهم صنایع‌دستی در جذب گردشگر، گفت: باید از همه ظرفیت‌های فرهنگی و هنری برای رونق این حوزه استفاده شود.

 

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های میراث‌فرهنگی کرمانشاه، تبلیغ و اطلاع‌رسانی گسترده‌تر را نیاز اصلی این استان دانست و تأکید کرد: آموزش گردشگری در مدارس و دانشگاه‌ها باید جدی گرفته شود، چرا که در بسیاری کشورها همین نسل جوان آموزش‌دیده موتور محرک گردشگری شده‌اند.

 

حجت‌الاسلام غفوری تصریح کرد: اگر برای جوانان فرصت فعالیت ایجاد شود، احساس دیده شدن خواهند کرد و می‌توانند تحولات بزرگی در حوزه گردشگری رقم بزنند.

 

وی حضور تورهای گردشگری عراقی در کرمانشاه را خبری خوشایند توصیف کرد و افزود: همه دستگاه‌ها باید برای افزایش ورود گردشگران خارجی به استان کمک کنند.

 

امام جمعه کرمانشاه گردشگری را یکی از ابزارهای مهم ایجاد اشتغال پایدار دانست و تأکید کرد: بهره‌گیری از این سرمایه خدادادی در سایه ارزش‌های اسلامی، می‌تواند به توسعه اقتصادی استان و بهبود معیشت مردمی که مهمان‌نوازی در وجودشان نهادینه است، منجر شود.

 

انتهای پیام/