آغاز عملیات عمرانی جدید در مسیر گلزار شهدا

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، حسین اخگرپور، از شروع فاز جدید پروژه عمرانی در مسیر دسترسی از بلوار علامه عسگری به گلزار شهدای بهشت زهرا خبر داد و هدف از اجرای این طرح را ارتقای ایمنی مسیر و کاهش گره‌های ترافیکی عنوان کرد. شهردار منطقه ۱۹ با بیان اینکه در […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، حسین اخگرپور، از شروع فاز جدید پروژه عمرانی در مسیر دسترسی از بلوار علامه عسگری به گلزار شهدای بهشت زهرا خبر داد و هدف از اجرای این طرح را ارتقای ایمنی مسیر و کاهش گره‌های ترافیکی عنوان کرد.
شهردار منطقه ۱۹ با بیان اینکه در این پروژه حدود ۲۰ هزار مترمکعب خاکبرداری صورت می‌گیرد، افزود: در حال حاضر عملیات خاکبرداری و بسترسازی در حال انجام است و با تکمیل این اقدامات، شرایط تردد در این مسیر به شکل قابل توجهی بهبود خواهد یافت.
اخگرپور، در جلسه شهرداری منطقه ۱۹ در تشریح اقدامات فنی پروژه گفت: اصلاح هندسی مسیر، تعریض بلوار علامه عسگری و اصلاح دوربرگردان‌ها از جمله بخش‌های مهم این طرح است که با هدف روان‌سازی ترافیک و افزایش ایمنی انجام می‌شود.
به گفته شهردار، اجرای ۴هزار متر جدول‌گذاری، ساخت ۳هزار متر کانال هدایت آب‌های سطحی، آسفالت‌ریزی به مساحت ۳۲هزارو۷۰۰ مترمربع و تعریض مسیر به میزان ۲۷هزارو۷۳۰ مترمربع از جمله اقدامات پیش‌بینی‌شده در این پروژه است.
اخگرپور تأکید کرد که کل مساحت تحت پوشش این طرح عمرانی حدود ۱۲۰ هزار مترمربع است و پس از تکمیل، علاوه بر بهبود دسترسی به گلزار شهدا، ایمنی و رفاه شهروندان نیز افزایش خواهد یافت.
با توجه به اهمیت مسیر دسترسی به گلزار شهدای بهشت زهرا، این پروژه به عنوان یکی از اقدامات اولویت‌دار در برنامه‌های عمرانی منطقه ۱۹ تلقی می‌شود و تلاش می‌شود روند اجرا با سرعت و دقت کامل انجام شود.
انتهای خبر/