بازسازی ۱۴۰ سرویس بهداشتی آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، احسان خیراتیان صفایی، از اجرای طرح گسترده بازسازی و نوسازی سرویس‌های بهداشتی عمومی در شمال تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر عملیات بازسازی ۱۰ چشمه سرویس بهداشتی شامل پنج چشمه زنانه و پنج چشمه مردانه در محدوده میدان نوبنیاد و جنب ایستگاه تاکسی […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، احسان خیراتیان صفایی، از اجرای طرح گسترده بازسازی و نوسازی سرویس‌های بهداشتی عمومی در شمال تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر عملیات بازسازی ۱۰ چشمه سرویس بهداشتی شامل پنج چشمه زنانه و پنج چشمه مردانه در محدوده میدان نوبنیاد و جنب ایستگاه تاکسی به پایان رسیده است.
وی افزود: در اجرای این طرح از تجهیزات به‌روز، مصالح مقاوم و استانداردهای جدید بهداشتی استفاده شده تا ضمن افزایش ماندگاری فضاهای خدماتی، سطح رضایتمندی شهروندان نیز ارتقا یابد.
صفایی، در جلسه شهرداری منطقه یک، با اشاره به وضعیت نامناسب سرویس‌های بهداشتی قدیمی در برخی نقاط منطقه گفت: در میدان ولنجک و جنب مسجدالنبی، سرویس‌های فرسوده تخریب و با مصالح باکیفیت و طراحی جدید بازسازی شدند. در این بخش ۱۲ چشمه سرویس بهداشتی جدید برای استفاده شهروندان، نمازگزاران و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی احداث و به بهره‌برداری رسیده است.
معاون خدمات شهری منطقه یک، رسیدگی به مسیرهای کوهنوردی را نیز از اولویت‌های شهرداری دانست و بیان کرد: با توجه به حضور گسترده طبیعت‌دوستان در مسیرهای کوهستانی شمال تهران، چهار چشمه سرویس بهداشتی در تنگه دارآباد به همت ستاد کوهستان بازسازی و سرویس بهداشتی ایستگاه چشمه کلکچال نیز در حال نوسازی است.
صفایی در ادامه با تأکید بر اهمیت ارتقای بهداشت عمومی گفت: شهرداری منطقه یک با رویکردی نو در مدیریت خدمات شهری، به‌صورت مستمر وضعیت سرویس‌های بهداشتی عمومی را پایش می‌کند و بازسازی آن‌ها را از محورهای اصلی خدمات رفاهی می‌داند.
به گفته وی، بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان سال جاری در مجموع ۱۴۰ چشمه سرویس بهداشتی در سطح منطقه بازسازی و به تجهیزات مدرن، تهویه استاندارد و امکانات ویژه نگهداری مجهز خواهد شد.انتهای خبر/