امام جمعه ایلام خواستار ساخت موزه دفاع مقدس جدیدی در استان شد

سردبیر پرس/ایلام نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام، خواستار ساخت موزه‌ای در شأن استان ایلام شد و گفت: موزه دفاع مقدس فعلی پاسخگوی نیاز فرهنگی استان نیست. باید موزه‌ای جامع و به‌روز طراحی شود تا بتوانیم دین خود را نسبت به شهدا ادا کنیم. حجت‌الاسلام‌والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار امروز شنبه ۱۷ آبان در دیدار با مدیرکل جدید […]

سردبیر پرس/ایلام نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام، خواستار ساخت موزه‌ای در شأن استان ایلام شد و گفت: موزه دفاع مقدس فعلی پاسخگوی نیاز فرهنگی استان نیست. باید موزه‌ای جامع و به‌روز طراحی شود تا بتوانیم دین خود را نسبت به شهدا ادا کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار امروز شنبه ۱۷ آبان در دیدار با مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام، خدمت در مسیر شهدا را توفیقی الهی دانست و اظهار کرد: شهدا زنده‌اند و قدردان کسانی هستند که در راه‌شان گام برمی‌دارند این مسیر، صدقه جاریه‌ای است که خداوند در دنیا و آخرت جبران می‌کند.
امام ‌جمعه ایلام با اشاره به خاطره‌ای از موزه جنگ جهانی دوم در اروپا، اهمیت حفظ نمادهای دفاع مقدس را یادآور شد و افزود: اگر در آن موزه، تنه نیم‌سوخته درختی به‌عنوان نماد مقدس نگهداری می‌شود، ما در ایران آثار بی‌شماری داریم که باید با افتخار حفظ شوند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان ایلام در دفاع مقدس، از جمله حضور یگان‌های رزمی، بمباران خانه‌ها، آوارگی مردم، زنان ایثارگر، رزمندگان و جانبازان، تأکید کرد: هر یک از این صحنه‌ها ظرفیت ساخت فیلم‌های مستند و داستانی فاخر را دارد،که متاسفانه که تاکنون مغفول مانده‌اند.

وی افزود: ادای دین به شهدا، وظیفه‌ای مقدس و رسالتی الهی است که بر دوش همه ما سنگینی می‌کند، ان‌شاءالله بتوانیم در مسیر نورانی شهدا، گام‌های مؤثر و ماندگاری برداریم و ادامه‌دهنده راه پرافتخار آنان باشیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های صادقانه و همراهی ارزشمند تمامی برادران و خواهران حاضر، مسئولیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را سنگین و سرنوشت‌ساز دانست و تأکید کرد: اگر بتوانیم میان نسل امروز و شهدای گرانقدر پیوندی عمیق ، الهام‌بخش و ماندگار برقرار کنیم،  آن‌گاه می‌توانیم از این مسیر مقدس نمره قبولی بگیریم.
انتهای پیام