قهرمانی پیشکسوتان هندبال کرمانشاه در رقابت‌های کشوری

تیم پیشکسوتان هندبال کرمانشاه با عنوان «یاران آقا مراد» در فینال مسابقات قهرمانی کشور موفق شد با غلبه بر تیم اصفهان عنوان قهرمانی را کسب کند.

 

به‌گزارش سردبیر پرس از کرمانشاه؛ فینال مسابقات قهرمانی کشور پیشکسوتان هندبال (یادواره مرحوم مراد کرمی) با حضور علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران، حمیدرضا عزتی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، محمد حسین‌زاده معاون توسعه امور ورزش اداره‌کل و مسئولان هیئت هندبال استان در مجموعه ورزشی امام خمینی(ره) برگزار شد.

 

ین رقابت‌ها با حضور تیم‌های برتر پیشکسوتان کشور و با استقبال علاقه‌مندان دنبال شد و تیم‌های راه‌یافته به دیدار پایانی فینالی جذاب و دیدنی را به نمایش گذاشتند.

 

در دیدار پایانی، تیم پیشکسوتان هندبال کرمانشاه با ارائه نمایشی منسجم و حساب‌شده، با نتیجه ۱۹ بر ۱۶ تیم قدرتمند اصفهان را شکست داد و با شایستگی بر سکوی نخست این مسابقات ایستاد.

 

انتهای پیام/