نیروگاه خورشیدی سرخه‌حصار توسعه می‌یابد

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، سید محمد‌رحیم مرتضوی، روز گذشته با حضور میدانی در نیروگاه خورشیدی بوستان سرخه‌حصار وضعیت پنل‌های موجود را از نزدیک بررسی کرد و خواستار اجرای برنامه فوری مراقبت و نگهداشت دوره‌ای شد.   وی با تأکید بر چالش‌های اخیر تأمین برق پایدار شهر، انرژی خورشیدی سرخه‌حصار […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، سید محمد‌رحیم مرتضوی، روز گذشته با حضور میدانی در نیروگاه خورشیدی بوستان سرخه‌حصار وضعیت پنل‌های موجود را از نزدیک بررسی کرد و خواستار اجرای برنامه فوری مراقبت و نگهداشت دوره‌ای شد.  
وی با تأکید بر چالش‌های اخیر تأمین برق پایدار شهر، انرژی خورشیدی سرخه‌حصار را فرصتی طلایی برای جبران بخشی از کمبود انرژی دانست و اعلام کرد که اقلیم آفتابی این پهنه ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه دارد.  
سرپرست منطقه ۱۳ در حاشیه این بازدید گفت: «بهره‌گیری هوشمندانه از نور خورشید نه‌تنها هزینه‌های انرژی شهرداری را کاهش می‌دهد، بلکه تاب‌آوری شهر در برابر بحران‌های برقی را بالا می‌برد و گامی عملی در مسیر تهران پایدار به شمار می‌رود.»  
مرتضوی همچنین از آغاز فاز دوم توسعه این نیروگاه خبر داد و گفت پنل‌های جدید به‌زودی نصب خواهند شد تا ظرفیت تولید از ۱۳۰ کیلووات فعلی به مراتب بیشتر افزایش یابد.  
وی نظارت مستمر بر عملکرد نیروگاه و ثبت دقیق داده‌های تولید را ضروری خواند و تصریح کرد که این پروژه باید به الگویی موفق از مدیریت سبز شهری تبدیل شود.  
سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ در پایان بازدید، ترکیب همزمان فضای سبز بوستان با تولید انرژی پاک را نمونه‌ای زیبا از هم‌افزایی محیط زیست و فناوری دانست و قول داد حمایت کامل مدیریت شهری از چنین طرح‌هایی ادامه داشته باشد.  
نیروگاه خورشیدی سرخه‌حصار هم‌اکنون عنوان بزرگ‌ترین ایستگاه خورشیدی در میان شهرداری‌های کشور را یدک می‌کشد و روزانه ۱۳۰ کیلووات برق پاک تولید می‌کند.  
انتهای خبر/