توسعه ناوگان برقی آلودگی هوا را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، محسن هرمزی با تشریح برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل پاک، برقی‌سازی ناوگان تهران را مقدمه‌ای برای حرکت کشور به سمت کاهش پایدار آلودگی هوا دانست و از همراهی دستگاه‌های مختلف در این مسیر قدردانی کرد. وی با اشاره به تجربه شهرهای پیشرو در این […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، محسن هرمزی با تشریح برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل پاک، برقی‌سازی ناوگان تهران را مقدمه‌ای برای حرکت کشور به سمت کاهش پایدار آلودگی هوا دانست و از همراهی دستگاه‌های مختلف در این مسیر قدردانی کرد.
وی با اشاره به تجربه شهرهای پیشرو در این حوزه اظهار داشت: در اجلاس راه ابریشم که با حضور شهرداران برگزار شد، شهردار پکن اعلام کرد این شهر تا سال ۲۰۳۰ از منابع فسیلی عبور خواهد کرد. به گفته او، در آن مقطع ۵۵ درصد حمل‌ونقل شخصی و ۱۰۰ درصد حمل‌ونقل عمومی پکن شامل اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌ها برقی شده بود؛ موضوعی که نشان می‌دهد راهکار اصلی کاهش آلودگی هوا، حرکت به سمت برقی‌سازی است.
هرمزی افزود: تصمیم برای نوسازی ناوگان برقی تهران نیز با همین رویکرد و با حمایت دولت شهید رئیسی و همکاری علی‌آبادی پایه‌گذاری شد و امروز به مبنای حرکت مدیریت شهری تبدیل شده است. وی ابراز امیدواری کرد این نهضت در سال‌های آینده نیز تداوم یابد.
معاون شهردار تهران با اشاره به توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: در این دوره حدود ۴۰ کیلومتر مترو احداث شده و توسعه خطوط همچنان ادامه دارد. همچنین ناوگان جدید وارد چرخه خدمت‌رسانی شده و احداث ایستگاه‌های جدید در دستور کار قرار گرفته است.
وی از افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت سنجش آلودگی هوا خبر داد و گفت: با اضافه شدن شش ایستگاه جدید سنجش، شبکه پایش تقویت شده است. علاوه بر این، مراکز معاینه فنی به‌روزرسانی و تجهیزات سنجش آنها نوسازی شده تا نظارت دقیق‌تری بر وضعیت خودروها اعمال شود.
هرمزی تأکید کرد: مجموعه این اقدامات در کنار حمایت مجلس، استانداری تهران و وزارت کشور، می‌تواند مبنای تصمیم‌سازی‌های دقیق‌تر برای مدیریت آلودگی هوا باشد و پاسخگوی مطالبه نخست شهروندان یعنی هوای پاک‌تر شود.
انتهای خبر/