میزبانی جشنواره سرود رضوی در مشهد، قم و شیراز گردشی باشد
فعال عرصه موسیقی و سرود گفت: جشنواره رضوی نشأت گرفته از سیره امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س)و شاه چراغ(ع) است؛ لذا بهتر است میزبانی این جشنواره در مشهد، قم و شیراز به صورت دورهای و گردشی باشد. به گزارش سردبیر پرس، نادرکامرانی که بیش از ۴۰۰ قطعه موسیقی باکلام و بیکلام را آهنگسازی کرده است با […]
فعال عرصه موسیقی و سرود گفت: جشنواره رضوی نشأت گرفته از سیره امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س)و شاه چراغ(ع) است؛ لذا بهتر است میزبانی این جشنواره در مشهد، قم و شیراز به صورت دورهای و گردشی باشد.
به گزارش سردبیر پرس، نادرکامرانی که بیش از ۴۰۰ قطعه موسیقی باکلام و بیکلام را آهنگسازی کرده است با اشاره به روند برگزاری جشنواره سرود رضوی اظهار داشت: علاوه بر اینکه بنیاد بینالمللی امام رضا(ع)، آستان قدس رضوی و وزارت آموزش و پرورش درگیر برگزاری چنین جشنوارههایی هستند، من فکر میکنم میتوان وزارتخانهها و سازمانهای دیگری چون وزارت علوم دانشجویی، وزارت ارشاد و ادارات فرهنگی هنری دیگری چون حوزه هنری، شهرداریها و اوقاف را نیز درگیر برگزاری چنین رویدادهای شاخصی کرد.
به زعم وی همگرایی و همرسایی چنین نهادهایی سبب کیفیتبخشی بیش از پیش به این جریان میشود.
کامرانی با بیان اینکه علاوه بر این موضوع باید در جشنواره رضوی مهلت بیشتری به گروهها داده شود تا آمادگی بیشتری برای ارائه یک اثر ارزشی و فاخر داشته باشند، عنوان کرد:چرا که فرصت محدود و کم سبب میشود برخی گروههایی که حتی قدر هم هستند از شرکت در این رویداد خودداری کنند.
کامرانی ارائه فرصت مناسب به گروهها را گامی موثر در انتخاب شعر خوب، فاخر و غنی از یک سو و داشتن فرصت آهنگسازی و تنظیم خوب قطعه برای گروه از سوی دیگر قلمداد کرد.
وی با انتقاد از داوری جشنوارههای سرود تصریح کرد: شخصا اعتقاد دارم که داور موسیقی نمیتواند با داوری سرود، همخوانی داشته باشد اگرچه جشنواره رضوی در این زمینه به نظرم خوب عمل کرده لذا تاکید بر این است که برای داوری از افرادی استفاده شود که کار همخوانی و و کار گروهی کردهاند.
این هنرمند و فعال عرصه موسیقی همچنین گفت: با توجه به اینکه جشنواره رضوی به موضوعاتی پیرامون ساحت مقدس امام رضا، حضرت معصومه و حضرت شاهچراغ(ع) میپردازد؛ بهتر است میزبانی این رویداد در مشهد، قم و شیراز در گردش باشد تا توازنی در این زمینه بین این شهرها نیز صورت بگیرد.
وی با تأکید بر اینکه موسیقی بیشترین تأثیر را نه تنها روی انسان بلکه تمام هستی دارد، خاطرنشان کرد: سرود هم شاخهای از موسیقی بوده و طبیعتا میتواند بیشترین تأثیر را روی تک تک افراد جامعه داشته باشد.
به تصریح کامرانی زمانی که بخواهیم از ابزار سرود مفاهیم ارزشمندی چون سیره رضوی را برای مخاطب تبیین کنیم بیتردید بیشترین ارتباط با اثر گرفته میشود و مخاطبان از آن لذت بیشتری میبرند و معنویت وافرتری از این طریق به جامعه خواهد رسید.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰