ضرورت تقویت ارتباط میان مدیریت شهری و مردم

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه هشت، زهرا شمس‌احسان، در نشست بررسی مسائل و مطالبات شهروندان منطقه هشت، بر ضرورت شناسایی دقیق مسائل محلات از طریق گفت‌و‌گو با مردم و تبدیل درخواست‌ها به موضوعات مشخص و قابل پیگیری تأکید کرد. این نشست با حضور فاطمه […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه هشت، زهرا شمس‌احسان، در نشست بررسی مسائل و مطالبات شهروندان منطقه هشت، بر ضرورت شناسایی دقیق مسائل محلات از طریق گفت‌و‌گو با مردم و تبدیل درخواست‌ها به موضوعات مشخص و قابل پیگیری تأکید کرد.
این نشست با حضور فاطمه تنهایی، شهردار منطقه هشت، معاونان و مدیران منطقه، نماینده سازمان ورزش، جمعی از هیئت امنای محلات و نمایندگان شهروندان برگزار شد و طی آن مهم‌ترین مسائل و مطالبات مطرح‌شده از سوی ساکنان منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
شمس‌احسان در این نشست با اشاره به اجرای سومین دوره بازدید‌های منطقه‌ای و گفتگوی مستقیم با شهروندان اظهار کرد: هدف از این بازدیدها، شناسایی مسائل محلات از زبان مردم و تبدیل مطالبات ثبت‌شده به موضوعاتی مشخص است تا روند رسیدگی و پیگیری آنها با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی با اشاره به نتایج نظرسنجی‌های انجام‌شده در منطقه هشت افزود: در میان موضوعات قابل تبدیل به مسائل مکان‌محور، بخش قابل توجهی از درخواست‌های شهروندان به حوزه ورزش، دسترسی به امکانات، شرایط فضا‌های عمومی، محیط زیست و خدمات اجتماعی مربوط می‌شود.
رئیس کمیته‌های اجتماعی و ورزش شورای شهر تهران همچنین بر ضرورت تقویت تعامل میان مدیریت شهری، هیئت امنای محلات و شهروندان تأکید کرد و گفت: مصوبات و تصمیمات ابلاغی باید به‌صورت منظم و شفاف در اختیار هیئت امنای محلات قرار گیرد تا امکان پیگیری دقیق مطالبات و اطلاع‌رسانی مناسب به مردم فراهم شود.
شمس‌احسان در ادامه خواستار نصب جدول تعرفه‌ها و تخفیفات اماکن ورزشی، اجتماعی و فرهنگی در محل این مراکز و در معرض دید شهروندان شد و تصریح کرد: خانواده‌ها، بانوان و نوجوانان باید از هزینه خدمات، ظرفیت‌های موجود و تخفیفات قابل استفاده اطلاع کافی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: شفافیت در ارائه اطلاعات و اعلام عمومی تعرفه‌ها، ضمن تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات، زمینه استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود و تقویت اعتماد عمومی را فراهم می‌کند و مطالبات مطرح‌شده نیز باید پس از بررسی کارشناسی، دارای مسئول پیگیری و زمان‌بندی مشخص باشند.
در ادامه، فاطمه تنهایی، شهردار منطقه هشت، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ساماندهی، بهسازی و نوسازی مجموعه‌های ورزشی منطقه، از بازگشایی مجموعه ورزشی شهدای نارمک در مهرماه خبر داد و بر ارتقای کیفیت فضا‌های ورزشی و دسترسی مناسب شهروندان به امکانات تأکید کرد.
وی همچنین بر استفاده مطلوب از ظرفیت‌های موجود و توجه ویژه به نیاز‌های بانوان، نوجوانان و خانواده‌ها تأکید کرد و خواستار پیگیری موضوعات مطرح‌شده از سوی مدیریت شهری و هیئت امنای محلات شد.
در بخش دیگری از این نشست، موضوعاتی از جمله دسترسی به خدمات ورزشی، وضعیت فضای سبز و چمن حاشیه بزرگراه شهید باقری، رسیدگی به درختان، ایجاد امکانات نشستن، وضعیت مراکز ورزشی و فرهنگی و تعیین تکلیف برخی زمین‌های بلااستفاده منطقه مطرح و بررسی شد.
معاونان حوزه‌های مختلف شهرداری منطقه هشت و نماینده سازمان ورزش نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو ارائه کردند.
در پایان نشست نیز بر استمرار پیگیری مطالبات محلات، اطلاع‌رسانی مصوبات به هیئت امنای محلات، اعلام شفاف تعرفه‌ها و تخفیفات اماکن شهری و تبدیل نتایج نظرسنجی‌های شهروندان به اقدامات اجرایی تأکید شد.
انتهای خبر/