احتمال برگزاری جشنواره اسباببازی در استانها / درخواست نهایی شدن سند اسباببازی
چهلونهمین نشست شورای نظارت بر اسباببازی به بررسی نحوه برگزاری نهمین جشنواره ملی اسباببازی در تهران و همچنین برگزاری این رویداد در دیگر استانهای اختصاص یافت. به گزارش سردبیر پرس، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رییس شورای نظارت بر اسباببازی، در این نشست بر استفاده از تمام ظرفیتها برای برگزاری جشنواره اسباببازی […]
چهلونهمین نشست شورای نظارت بر اسباببازی به بررسی نحوه برگزاری نهمین جشنواره ملی اسباببازی در تهران و همچنین برگزاری این رویداد در دیگر استانهای اختصاص یافت.
به گزارش سردبیر پرس، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رییس شورای نظارت بر اسباببازی، در این نشست بر استفاده از تمام ظرفیتها برای برگزاری جشنواره اسباببازی در استانها تاکید کرد.
حامد علامتی با بیان اینکه اسباببازی یک کالای آموزشی، تربیتی و سرگرمی است، اضافه کرد: با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسباببازی و اتحادیه خرازیفروشان ماهانه یک رویداد در استانها برگزار کنیم.
او در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم برگزاری جشنوارههای اسباببازی با حضور مسئولان استانی و نهایی شدن سند ملی صنعت اسباببازی تأکید کرد.
مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای کانون و سرپرست شورای نظارت بر اسباببازی نیز در ابتدای این نشست، گزارشی از اقدامهای صورت گرفته در نهمین جشنواره ملی اسباببازی ارائه کرد و گفت: ۸۴ درصد مخاطبان از طریق رسانه ملی، بیلبوردها، دوستان و آشنایان از برگزاری این رویداد مطلع شده بودند و مبلغ خرید بیشترین مخاطبان نمایشگاه در رده ۱۰۰ تا ۳۰۰هزار تومان بوده است.
لیلا بابایی افزود: بخش بازار و فروشگاه اسباببازیهای ساختِ ایران با حضور تولیدکنندگان ایرانی، بخش ترویج بازی و اسباببازی با حضور سازمانها، نهادها، بخشهای خصوصی و دولتی با هدف ارائه خدمات بازیمحور، بخش علمی شامل نشستهای علمی و معرفی پژوهشهای علمی با همکاری دانشگاه سوره و بخش رقابتی جشنواره برای معرفی اسباببازیهای برتر از جمله اتفاقهای مهم جشنواره نهم اسباببازی بود که روزهای ۲۵ دی تا ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد.
در ادامه اعضای حاضر در این نشست نظرها و پیشنهادهای خود را در باره جشنواره ملی اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارائه کردند.
احسان منشی – رییس انجمن تولیدکنندگان اسباببازی نیز بیان کرد: همکاریِ انجمن تولیدکنندگان اسباببازی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به این معناست که از تولیدات داخلی و صنعت اسباببازی در کشور دفاع کنیم.
وی افزود: بیش از ۸هزار عنوان کالای ایرانی در نهمین جشنواره اسباببازی عرضه شد.
عبدالله اسفندیار رئیس اتحادیه صنف خرازیفروشان نیز ضمن قدردانی از برگزاری پیوسته نشستهای شورای نظارت براسباب بازی توضیح داد: این اتحادیه دارای بیش از ۱۲۰۰ نفر عضو و زیرمجموعه است.
بنابر اعلام روابط عمومی و امور بینالملل کانون این نشست با حضور حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس شورای نظارت بر اسباببازی، محمدرضا کریمیصارمی معاون تولید کانون، احسان منشی رییس انجمن تولیدکنندگان اسباببازی، امیرمسعود استادحسین نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روحالله فرهادی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، عبدالله اسفندیار و منصور علافچیان رییس و نماینده اتحادیه خرازیفروشان، محمدحسین حبیبنژاد نماینده وزارت صمت و لیلا بابایی مدیرکل سرگرمیهای سازنده کانون در سالن نشستهای دفتر مدیرعامل کانون پرورش فکری برگزار شد.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰