پارک تربیت مدرس ایدههای هنرمندان را جذب و حمایت میکند
رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس با اشاره به نقش پارکهای علم و فناوری برای حمایت از ایدههای هنرمندان، گفت: این پارک آمادگی پذیرش ایدههای همه هنرمندان را دارد. به گزارش سردبیر پرس، دکتر مسعود رضایی امروز در مراسم روز جهانی مالکیت فکری، موسیقی را زبان مشترک انسانها دانست که موجب شور و اشتیاق میشود […]
رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس با اشاره به نقش پارکهای علم و فناوری برای حمایت از ایدههای هنرمندان، گفت: این پارک آمادگی پذیرش ایدههای همه هنرمندان را دارد.
به گزارش سردبیر پرس، دکتر مسعود رضایی امروز در مراسم روز جهانی مالکیت فکری، موسیقی را زبان مشترک انسانها دانست که موجب شور و اشتیاق میشود و به نقش فناوری و نوآوری در حوزه موسیقی و جایگاه پارک علم و فناوری در این حوزه اشاره کرد.
وی افزود: امروزه ظهور پلتفرمهای مربوط به موسیقی و یوتیوب باعث شد هنرمندان آثار خود را به صورت جهانی عرضه کنند.
رضایی اظهار کرد: ظهور فناوریهای نوین این امکان را به هنرمندان داد که بتوانند به صورت مستقل و بی نیاز از استودیوهای بزرگی، با شرکتهای بزرگ برای ضبط آثار خود همکاری داشته باشند و به تولید و توزیع موسیقی خود بپردازند.
رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس با اشاره به ایجاد تعامل مناسب بین شبکههای اجتماعی و پلتفرمها، خاطر نشان کرد: این اتفاق، ایجاد ارتباط مستقیم با مخاطبان را برای هنرمندان رقم زده است. امروزه فناوری و نوآوری این امکان را به هنرمندان داده که با تحلیل درست از دادهها بتوانند نیاز واقعی مخاطبان را شناسایی کنند.
رضایی، ایجاد تنوع در محتواها را از دیگر رهآوردهای فناوری در حوزه موسیقی دانست و افزود: رسوخ فناوری در حوزه موسیقی موجب شده که در خیلی اوقات میبینیم که سبکهای مختلف موسیقی به راحتی توسط این فناوری در هم ادغام میشوند.
رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس اضافه کرد: در این بین پارکهای فناوری میتوانند از طریق ایجاد زیرساختهای لازم نظیر استودیوهای ضبط و تجهیزات صوتی، فضایی را برای هنرمندان ایجاد کنند، همین طور با جذب سرمایهگذاران منابع لازم برای توسعه فعالیتهای هنرمندان تامین شود و در این زمینه شبکهسازی کنند.
وی ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای را از دیگر نقشهای پارکهای علم و فناوری در حوزه موسیقی نام برد و گفت: نکته بسیار مهمی که لازم میدانم عرض کنم، این است که با توجه به حضور دانشکدههای هنر بهویژه در دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یک دانشگاه تحصیلات تکمیلی با حدود ۸۰۰ هیت علمی، میتوانند در تحقیقات و توسعه هنر نقش بارزی داشته باشند.
رضایی با اشاره به موضوع بازارسازی در حوزه موسیقی، تاکید کرد: چندین شرکت دانشبنیان و استارتآپ در پارکهای علم و فناوری دنیا مستقر شدند که در زمینههایی چون توسعه نرمافزارهای تولید موسیقی، تولید تجهیزات صوتی و پلتفرمهای موسیقی فعال هستند.
وی اضافه کرد: در کشورهایی مانند آلمان، امریکا، انگلیس، سوئد و کانادا شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهایی شکل گرفتهاند که در زمینه تولید و ویرایش موسیقی، بهبود و کیفیت صدا نقشآفرینی دارند و این شرکتها به صورت مشترک و آنلاین میتوانند خدماتی ارائه دهند و نکته جالبتر این است که یکی از استارتاپهای کشور انگلیس به صورت زنده و آنلاین چندین هنرمند در سراسر دنیا را با هم جمع کرده و یک موسیقی را با هم و با کمک فناوری تولید کردند.
رضایی اضافه کرد: از این منظر دانشگاه تربیت مدرس هم با افتخار تمام این آمادگی را دارد تا در خدمت همه هنرمندان باشد و از همه ایدههای نو استقبال میکند.
وی اضافه کرد: ما به گرمی از همه ایدههای هنرمندان استقبال میکنیم.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰