«رؤیاشهر»؛ فیلم اصفهانی که روایتگر یک الگو برای بچه‌های ایران است

سردبیر پرس/اصفهان انیمیشن «رؤیاشهر»، ساخته حدود ۲۰۰ هنرمند استان اصفهان است که قصد دارد الگوی شخصیتی و قهرمان به بچه‌های ایرانی ارائه دهد. این اثر سینمایی طی برنامه‌ای ویژه در شهر اصفهان اکران شد. «رؤیاشهر» یکی از تازه‌های انیمیشن سینمایی در ایران است که قصه پسری ۱۲ساله را به‌نام «آرات» روایت می‌کند. آرات رؤیای قهرمانی […]

سردبیر پرس/اصفهان انیمیشن «رؤیاشهر»، ساخته حدود ۲۰۰ هنرمند استان اصفهان است که قصد دارد الگوی شخصیتی و قهرمان به بچه‌های ایرانی ارائه دهد. این اثر سینمایی طی برنامه‌ای ویژه در شهر اصفهان اکران شد.

«رؤیاشهر» یکی از تازه‌های انیمیشن سینمایی در ایران است که قصه پسری ۱۲ساله را به‌نام «آرات» روایت می‌کند. آرات رؤیای قهرمانی در سر دارد و از همین مسیر است که به‌همراه دوستانش به سفری ماجراجویانه دست می‌زند. او در دل این سفر با واقعیت‌های تازه‌ای روبه‌رو می‌شود. فیلم «رؤیاشهر» که از هفته اول اردیبهشت در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است، شامگاه چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در اصفهان نیز به نمایش عمومی درآمد. این اکران در اصفهان، با حضور گسترده خانواده‌ها، تهیه‌کننده فیلم، مدیر امور سینمایی بهمن سبز استان اصفهان و با نقش‌آفرینی ننه‌نقلی، شخصیت تلویزیونی محبوب بچه‌ها صورت گرفت.
مصطفی حسن‌آبادی، تهیه‌کننده «رؤیاشهر»، در حاشیه اکران این انیمیشن در گفت‌وگو با سردبیر پرس چنین اظهار می‌کند: مسئله‌ای که در تولید انیمیشن «رؤیاشهر» برای گروه ما اهمیت فراوانی داشت، معرفی الگوی مناسب به مخاطب بود. در کنار الگو، ارزش خانواده و تأثیر و جایگاه قهرمان در زندگی را نیز مدنظر داشتیم. به مسئله قهرمان همسو با همان الگو نظر کردیم. مطابقت داشتن این الگو با فرهنگ ایرانی‌اسلامی برای ما امری حیاتی بود.
وی با اشاره به مدت‌ زمان تولید فیلم می‌افزاید: ساخت «رؤیاشهر» چهار سال طول کشید تا اینکه بهار ۱۴۰۴ شمسی به اکران عمومی درآمد. فرایند تولید این اثر سختی‌های خود را داشت. نزدیک به ۲۰۰ نفر از هنرمندان حرفه‌ای انیمیشن در تولید «رؤیاشهر» نقش داشته‌اند. بیش‌تر این هنرمندان از هم‌استانی‌های خودمان‌ هستند و هم‌اکنون در اصفهان فعالیت می‌کنند. می‌توان گفت که «رؤیاشهر» یک انیمیشن اصفهانی است. من از تک‌تک عوامل که با عشق کار کردند، تقدیر می‌کنم.
تهیه‌کننده «رؤیاشهر» با اشاره به اینکه این انیمیشن پس از «بنیامین» دومین اثر تولید شده در استودیو «آینده‌نگار» است، ادامه می‌دهد: با تولید «رؤیاشهر» در استودیو «آینده‌نگار»، استان اصفهان و شهر کاشان تنها مرکزیت خارج از پایتخت‌ به‌شمار می‌آیند که دو انیمشین سینمایی تولید کرده‌اند.
انیمیشن ایرانی باید جهانی شود
حسن‌آبادی با تأمل در حوزه انیمیشن ایران بیان می‌کند: ایران در بین کشورهای همسایه و منطقه تقریباً جزء بهترین تولیدکنندگان انیمیشن است. حتی آثار انیمشینی که در کشورهای همجوار تولید می‌شود، یک سر آن ایرانی‌ها هستند. این قطعاً باعث افتخار کشور است.
وی تأکید می‌کند: اگر می‌خواهیم تولید انیمیشن ادامه پیدا کند، باید حمایت‌های لازم از طرف بخش‌های مختلف صورت بگیرد. باید آثار انیمیشن در ایران به‌سمتی برود که با کیفیت بیش‌تر و قابلیت پخش جهانی تولید شوند. قطعاً این هدف محقق می‌شود، اگر هم مسئولان و هم مخاطبان از انیمیشن داخلی حمایت کنند. از مردم ایران می‌خواهم که انیمیشن ایرانی را در جایگاه یک صنعت استراتژیک حمایت کنند تا از این مسیر، فرهنگ و ارزش ایرانیان را به دنیا نشان دهیم.
 تهیه‌کننده «رؤیاشهر» با نظر به اینکه موفقیت یک انیمیشن اهمیت بسیاری دارد، یادآور می‌شود: موفقیت یک انیمیشن، چه «رؤیاشهر» و چه هر اثر دیگری، یعنی موفقیت بخشی از صنعت این مرزوبوم که نباید اهمیتش را دست‌کم گرفت. در گام‌های بلندتر می‌توان گفت که این مسئله، موفقیت سرزمینی است.
حسن‌آبادی با نظر به مخاطبان این نمایش توضیح می‌دهد: از هفته اول اردیبهشت، «رؤیاشهر» اکران شد و تا امروز، یعنی در همین مدت کوتاه به موفقیت مهمی دست یافته است. این روزها، استقبال خوبی از بچه‌ها می‌بینیم؛ حدود ۱۰۰هزار مخاطب داشته‌ایم. این اقبال عمومی انگیزه‌ای برای تولیدکنندگان انیمیشن در سراسر کشور خواهد بود. هم‌اکنون چند طرح جدید نیز در اختیار داریم که در فرصت مناسب معرفی خواهند شد.
اکران خانوادگی بر فرهنگ‌سازی اثر دارد
سیدعلی حسینی، مدیر امور سینمایی بهمن سبز استان اصفهان نیز در گفت‌وگو با سردبیر پرس اظهار می‌کند: امروز ما شاهد اکران فیلم «رؤیاشهر» به‌صورت کودک و خانواده بودیم. اکران فیلم به این شکل در شهر اصفهان تقریباً فراموش شده بود. سال ۱۳۹۸ شمسی، آخرین باری بود که چنین اکرانی در اصفهان و برای انیمیشن «فیلشاه» اتفاق افتاد.
وی می‌افزاید: ما مصمم هستیم که اکران‌های کودک و پدر و مادر را در اصفهان رواج دهیم. این مسئله بر فرهنگ‌سازی و رشد کودک تأثیراتی دارد که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. تولید «رؤیاشهر» به‌دست هنرمندان استان خودمان، نکته بسیار مهمی است که امیدوارم موردتوجه مخاطبان اصفهانی قرار بگیرد و به تماشای این اثر بیایند.
به گزارش سردبیر پرس، عوامل انیمیشن سینمایی «رؤیاشهر» از این قرار است: تهیه‌کننده: مصطفی حسن‌آبادی، نویسنده و کارگردان: محسن عنایتی، مدیر دوبلاژ: امیرهوشنگ زند، صداپیشگان: میرطاهر مظلومی، زنده‌یاد منوچهر والی‌زاده، منوچهر زنده‌دل، نگین کیان‌فر، اردشیر منظم، لیلا کوهسار، آرزو آفری و ارسلان جولایی، آهنگساز: بهزاد عبدی، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، کارگردان هنری: حامد فرهادی، مدیر پروژه: علیرضا زارع، جانشین تهیه‌کننده: مسعود مزرعتی، مدیر فنی: جواد رضایی، سرپرست انیمیت: ابوالفضل مزرعتی، انیماتور ارشد: علی‌اکبر مزرعتی، مدل‌سازی: احسان هلی و حمیده فتاح، جلوه‌های ویژه: رضا قربانی، سرپرست سیمولیت: میلاد مزرعتی، کامپوزیت: دانیال ناظرحضرتی، برنامه‌نویس: حسین قاسمی، مدیر تبلیغات و رسانه: زهرا دمزآبادی، طراحی پوستر: هادی محمدیان و مدیر روابط‌عمومی: سپیده شریعت‌رضوی.

 انتهای پیام