آموزش مجازی دانش آموزان درچهارمحال وبختیاری موردتوجه قرار می گیرد
فرحناز قائد امینی گفت: کلاسهای درس مجازی برای همه ی دورهها و پایههای تحصیلی با همت مدیران مدارس در شبکه اجتماعی شاد تعریف شده است. وی افزود: فعالیت شبکه شاد در بستر پیام رسان های داخلی انجام خواهد شد و انتخاب این شبکه برای هر کلاس توسط مدیر مدرسه صورت گرفته است و توسط مدیران […]
فرحناز قائد امینی گفت: کلاسهای درس مجازی برای همه ی دورهها و پایههای تحصیلی با همت مدیران مدارس در شبکه اجتماعی شاد تعریف شده است.
وی افزود: فعالیت شبکه شاد در بستر پیام رسان های داخلی انجام خواهد شد و انتخاب این شبکه برای هر کلاس توسط مدیر مدرسه صورت گرفته است و توسط مدیران مدارس به معلمان، دانش آموزان و اولیا اطلاع داده میشود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد علاوه بر مدیران و معاونین مدرسه که در این کلاسهای مجازی حضور دارند و بر فعالیتهای صورت گرفته نظارت دارند.
وی ادامه داد: مسئولان آموزش و پرورش در ردههای بالاتر نیز امکان دسترسی به کلاسها و نظارت بر آنها را دارند.
طول مدت فعالیت آموزش مجازی در دوره متوسطه اول و دوم ۱۲۰ دقیقه است
مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری گفت: تهیه محتوا، حضور و غیاب دانش آموزان، نظارت بر فعالیت دانش آموزان و…همانند فضای حقیقی در این کلاسها توسط معلمان اجرا میشود.
فرحناز قائد امینی بیان کرد: برای دوره ابتدایی مدت زمان آموزش روزانه بر اساس پایه تحصیلی از ۶۰ تا ۱۵۰ دقیقه متغیر است و همانندفضای حقیقی زنگ استراحت نیز برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری گفت: طول مدت فعالیت آموزش مجازی در دوره متوسطه اول و دوم از شروع اولین کلاس تاپایان آخرین کلاس با احتساب زمان استراحت روزانه حداقل ۱۲۰ دقیقه و حداکثر ۱۶۵ دقیقه و به صورت مستمر خواهد بود.
تمهیدات لازم برای آموزش دانش آموزان مناطق محروم اندیشیده شده است
فرحناز قائد امینی تصریح کرد: این آموزشها بر اساس برنامه درسی مشخص صورت میگیرد و مدت زمان هر کلاس برای دوره ابتدایی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و برای دوره متوسطه اول و دوم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری گفت: استفاده از اینترنت برای شبکه شاد و پیام رسان های مرتبط با این شبکه برای معلمان و دانش آموزان صرفاً برای این فعالیتهای آموزشی بدون هزینه و به صورت رایگان است.
وی بیان کرد: برای دانش آموزان مناطق محروم که امکان استفاده از این شبکه را ندارند متناسب با میزان امکانات آنها نیز تدابیر لازم اندیشیده شده که هیچ دانش آموزی از فرآیند آموزش محروم نماند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از اولیا دانش آموزان خواست در این زمینه نهایت همکاری را با مدیران مدارس و معلمان داشته باشند تا در پرتو این حمایت و همکاری، آموزش وپرورش دانش آموزان به بهترین نحو انجام شود.
وی به تشریح نمونه تولیدات الکترونیکی معلمان، درس نامهها، کلیپهای آموزشی بازی و یادگیری برای استفاده و بهره برداری دانش آموزان و خانواده آنان پرداخت و از نحوه دسترسی و ارتباط دانش آموزان دوره پیش دبستانی و ابتدایی به تفکیک پایه از اول تا ششم به صورت مصور و مستند خبرداد.
تقویت مهارتهای خوانداری و نوشتاری دانش آموزان مورد توجه قرار گرفته است
وی در ادامه به تبیین برنامه عید و داستان و بازی و یادگیری به منظور تقویت مهارتهای خواندن و نوشتار دانش آموزان و در عین حال انجام فعالیتهایی جذاب، شاد و آموزنده برای سپری کردن هدفمند اوقات فراغت دانش آموزان و خانوادهها در این وضعیت خاص و ویژه اشاره کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری به مجاهدتهای معلمان دوره ابتدایی در یک هزار و ۳۰ نقطه استان برای تعلیم و تربیت اشاره کرد و بیان کرد: با تلاش این جهادگران بی ادعا هر خانه تبدیل به یک مدرسه شده است و آموزگاران و مربیان دوره پیش دبستانی و ابتدایی همگام با مجاهدتهای فراموش نشدنی جهادگران عرصه سلامت جامعه، در حال ترزیق روحیه امید، خودباوری و همت در جامعه برای غلبه بر این بیماری واگیردار هستند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰