رونمایی از سامانه پنجره واحد خدمات نشر جهاددانشگاهی
همزمان با ششمین روز از برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، رییس جهاددانشگاهی «سامانه پنجره واحد خدمات نشر جهاددانشگاهی» را با هدف یکپارچه سازی سیستم چاپ و نشر این نهاد و نظارت بر تولید و چاپ کتاب در تمام شعب انتشارات جهاددانشگاهی رونمایی کرد. به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط […]
همزمان با ششمین روز از برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، رییس جهاددانشگاهی «سامانه پنجره واحد خدمات نشر جهاددانشگاهی» را با هدف یکپارچه سازی سیستم چاپ و نشر این نهاد و نظارت بر تولید و چاپ کتاب در تمام شعب انتشارات جهاددانشگاهی رونمایی کرد.
به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی و هیأت همراه امروز دوشنبه (۲۴ اردیبهشتماه) با حضور در سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بخشهای مختلف آن بازدید کرد.
او در جریان این بازدید از دو غرفه سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در بخشهای ناشران دانشگاهی و عمومی این نمایشگاه نیز بازدید کرد و در جریان آخرین کتابهای منتشر شده توسط این سازمان قرار گرفت.
رییس جهاددانشگاهی در بازدید از غرفه سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی، سامانه پنجره واحد خدمات نشر این نهاد را رونمایی کرد که هدف از راه اندازی آن یکپارچه سازی سیستم چاپ و نشر جهاددانشگاهی و نظارت بر تولید و چاپ کتاب در تمامی شعب انتشارات این نهاد است.
درباره پنجره واحد خدمات نشر جهاد دانشگاهی
با راه اندازی این سامانه از این به بعد تمامی شعبات انتشارات جهاددانشگاهی خدمات نشر خود را از طریق این پنجره واحد به متقاضیان ارائه میکنند و هر فردی که میخواهد کتاب خود را در جهاددانشگاهی چاپ کند باید به این سایت مراجعه کرده و اطلاعات شخصی و کتاب خود را و همچنین نام واحدی که میخواهد کتاب در آن چاپ شود را انتخاب کند. پس از آن فرد باید فایل کتاب را در این سامانه بارگذاری کرده و برای سازمان مطالعه و نشر ارسال کند تا پس از ارزیابی اولیه توسط این سازمان، آن را به واحد ارجاع دهد.
عرضه بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه
همچنین حامد علی اکبرزاده رییس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی به ارائه توضیحاتی در خصوص برنامههای حضور این سازمان در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پرداخت و عنوان کرد: امسال بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب را در دو غرفه و در بخشهای ناشران عمومی و دانشگاهی عرضه کردیم. در بخش ناشران عمومی کتاب هایی که مربوط به حوزه عمومی و فرهنگی و کتابهایی که رنگ و بوی عمومی دارد، ارائه شده و کتابهای مربوط به حوزه دانشگاهی را در غرفهمان در بخش ناشران دانشگاهی عرضه کردهایم.
او افزود: این هزار عنوان کتاب از مجموعه واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در سراسر کشور عرضه شده است. در کنار این موضوع، با توجه به اینکه نمایشگاه به دو صورت حضوری و مجازی برگزار شده است، در بخش فروش مجازی نمایشگاه نیز سازمان ترویح مطالعه و نشر جهاددانشگاهی و شعب آن در سراسر کشور حضور دارند.
رییس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در خصوص برنامههای جانبی این سازمان در نمایشگاه، گفت: هفت برنامه فرهنگی متنوع برای اجرا در این نمایشگاه در نظر گرفته شده که از اعم از رونمایی کتاب، برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه کتاب و مطالعه و نشر، مناظره دانشجویی در موضوع کتاب و تجلیل از نویسندگان دانشگاهی حوزه ادبیات پایداری است که تا امروز دو نشست تخصصی برگزار شده و دو کتاب رونمایی شد. همچنین مناظره دانشجویی نیز با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار شده است.
سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب از ۱۹ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۹ این ماه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای امام خمینی(ره) دایر است. غرفههای جهاددانشگاهی نیز در این نمایشگاه در سالن ناشران دانشگاهی، رواق غربی، سالن۲، راهرویF غرفه ۸۴ و سالن ناشران عمومی، شبستان، راهرو ۱۷، غرفه ۳۶۰ واقع شدهاند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰