افزایش دمای هوای بی‌سابقه در کرمانشاه/ لزوم همراهی مشترکان برای کاهش فشار بر شبکه برق

هم‌زمان با آغاز یکی از گرم‌ترین هفته‌های تابستان و افزایش بی‌سابقه دمای هوا در کرمانشاه، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان از مشترکان خانگی، صنعتی، کشاورزی، اصناف و ادارات خواست تا با رعایت اصول مدیریت مصرف، از بروز فشار مضاعف بر شبکه‌های برق جلوگیری کنند.

به‌گزارش سردبیر پرس از کرمانشاه؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به پیش‌بینی افزایش دمای هوا و آغاز یک هفته کم‌سابقه از نظر گرما، بر ضرورت مدیریت مصرف برق توسط همه مشترکان تأکید کرد.

 

عبدالرضا علیرضاپوری با قدردانی از همکاری مردم در روزهای اوج بار تابستانی، گفت: فاصله میان تولید و مصرف برق، به‌ویژه در فصل تابستان، بار مضاعفی را بر تجهیزات شبکه توزیع وارد می‌کند که می‌تواند موجب بروز آسیب یا قطعی ناخواسته شود.

 

وی با بیان اینکه ساعات اوج مصرف از ۱۲ تا ۱۷ و از ۲۰ تا ۲۳ است، از شهروندان خواست در این بازه‌های زمانی از استفاده وسایل برقی پرمصرف پرهیز کرده و مصرف غیرضروری را به حداقل برسانند.

 

علیرضاپوری، تنظیم دمای کولر گازی روی ۲۵ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، خاموش‌کردن روشنایی‌های اضافی به‌ویژه نماها و فضاهای بلااستفاده را از جمله راهکارهای ساده و مؤثر برای کاهش مصرف برق دانست.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همچنین با اشاره به اهمیت صرفه‌جویی در ادارات و دستگاه‌های اجرایی، گفت: حذف مصارف غیرضروری در ساعات اداری، نقش مهمی در پیشگیری از خاموشی‌ها و تأمین پایدار برق دارد.

 

وی در پایان اطمینان داد: خادمان مردم در صنعت برق استان کرمانشاه تمام توان خود را برای گذر موفق از دوره اوج مصرف به کار خواهند بست و عبور از این شرایط نیازمند همکاری و همراهی همه مردم است.