آمادگی کامل مواکب اربعین در قصرشیرین برای تأمین یخ، نان و آب زائران

رئیس ستاد عتبات عالیات استان کرمانشاه گفت: از فردا هیچ مشکلی در حوزه تأمین یخ، نان و آب برای زائران اربعین نخواهیم داشت و تا شنبه تمام مواکب به‌طور کامل مستقر و آماده خدمات‌رسانی خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری سردبیرپرس از کرمانشاه، وحید محمدی امروز _پنجشنبه نهم مرداد_ در سیزدهمین جلسه اربعین استان با اشاره به افزایش ظرفیت سردخانه‌ها اظهار کرد: سردخانه قصرشیرین که پیش‌تر ۲۵ هزار واحد یخ داشت، از امروز روزانه ۱۱۰۰ واحد یخ به آن اضافه می‌شود. هم‌اکنون ۳۰ هزار واحد یخ در قصرشیرین ذخیره شده و ۱۰ هزار واحد دیگر نیز در کردستان دپو شده است تا در مواقع اضطراری مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی افزود: پنج دستگاه نانوایی جدید به استان وارد شده که یکی از آن‌ها به قصرشیرین اختصاص می‌یابد و در صورت رفع مشکل گاز، از فردا نانوایی‌ها آماده فعالیت خواهند بود. تخصیص آرد نیز انجام شده است و امروز به قصرشیرین و دیگر شهرستان‌ها ارسال می‌شود.

 

رئیس ستاد عتبات عالیات استان کرمانشاه تأکید کرد: تمام خدمات از جمله تحویل یخ، نان و آب در موکب‌ها به‌صورت متمرکز انجام خواهد شد و هیچ موکب‌داری به‌تنهایی بار خدمات را به دوش نخواهد کشید.

 

محمدی گفت: خدمات‌رسانی ۶۰ درصد مواکب از فردا آغاز می‌شود و تا شنبه تمام مواکب در مرز خسروی و دوکوهه به‌طور کامل مستقر خواهند بود.

 

وی خاطرنشان کرد: برای مسیر بازگشت زائران نیز موکب‌ها سه تا چهار روز پیش از اربعین مستقر می‌شوند تا خدمات مورد نیاز زائران به‌موقع و با کیفیت مناسب ارائه شود.